La Facultat de Dret de la Universitat de València disposa de l’oferta de postgraus oficials jurídics més àmplia i completa del Sistema Universitari Valencià. La qualitat del seu professorat i el volum d’investigació que l’acredita en àrees essencials del Dret constitueixen una garantia per cursar uns estudis com els de màster, que es caracteritzen per aportar una formació avançada i de caràcter especialitzat. 

Cursar estudis de Postgrau en la nostra Facultat és una inversió pel futur professional i personal dels estudiants. Enguany, a més, la Universitat de València fa un esforç especial amb la seua convocatòria d’ajudes i beques per tal de facilitar l’accés als estudis de màster.

La Facultat de Dret ofereix en l’actualitat els següents estudis oficials de màster en la Branca de Ciències Socials i Jurídiques:

MÀSTERS OFICIALS PRESENCIALS: CREDITS: 90  
Web pròpia 
Web pròpia 
Web pròpia 
Web pròpia 

MÀSTERS OFICIALS  PRESENCIALS :  CRÈDITS: 60 

Web pròpia 
Web pròpia 
 
Web pròpia 
Web pròpia 

MÀSTERS OFICIALS SEMIPRESENCIALS:  CRÈDITS: 60 

Web pròpia 
Web pròpia 

MÀSTER OFICIAL A DISTÀNCIA: CRÈDITS: 60 

Web pròpia 

 

​(1) Màster oficial habilitant

(2) Aquest màster no s'oferta per a estudiants de nou ingrés al curs 2017-2018.​

Màster oficial amb re-acredita ANECA

 

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies