Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Facultat de Dret

Qualitat

COMISSIO DE QUALITAT DE LA FACULTAT DE DRET

Corresponent  a la confiança que la societat diposita en la gestió autònoma de les universitats i a la transparència exigida en el marc de l'EEES, la nostra universitat vol garantir que les seves actuacions estan en l'adreça apropiada per aconseguir els objectius associats als ensenyaments que imparteixen. Per això, la Universitat de València vol comptar amb polítiques i Sistemes de Garantia Interna de Qualitat (SGIC) formalment establerts i públicament disponibles.
Aquest Deganat dirigeix els seus esforços cap a la plena consecució de la satisfacció de les necessitats i expectatives actuals i futures, de tots els implicats, tant interns com a externs. Per a això es compromet a emprar tots els recursos tècnics, econòmics i humans a la seva disposició; sempre dins de l'estricte compliment dels requisits legals aplicables, tant a nivell autonòmic com a estatal i europeu.
El nostre compromís busca:
•La satisfacció d'usuaris
•La satisfacció del nostre personal
•I la implicació amb la millora contínua
Per això, en el seu moment es va constituir la Comissió de Qualitat del Centre que va acordar, amb el vistiplau de la Junta de Centre el Document de la Política de Qualitat i Objectius.

Deganat de la Facultat de Dret
Universitat de València

Protocol docent

Instruccions sobre criteris d'avaluacio final

Composició de la Comissió de Qualitat

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies