Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Estudis Internacionals i Europeus Logo del portal

Última matrícula per a completar el Màster en Estudis Internacionals i de la Unió Europea (Títol a extingir)

  • 27 d’abril de 2022
Image de la noticia

Els qui hagen cursat l'antic Màster en Estudis Internacionals i de la Unió Europea (Títol a extingir, 90 crèdits) i tinguen pendents mòduls del segon any d'este Títol (entre els quals s'inclou el Treball Final de Màster) disposen d'una última oportunitat per a completar este Títol Oficial durant el curs acadèmic 2022-2023.

Per a això, les persones interessades hauran de formalitzar la matrícula dels mòduls pendents a la Secretaria de la Facultat. Els terminis de matrícula poden consultar-se a este enllaç (activant la pestanya lateral “Matricula màsters oficials i doctorat”):

https://webges.uv.es/uvPortalUVWeb/?idioma=es&categ=gmatOficial 

Es recorda que els mòduls del Títol a extingir són en l'actualitat sense docència, i la seua matrícula dona exclusivament dret a examen, tant en primera com en segona convocatòria d'un mateix curs acadèmic.

Els qui no es matriculen en termini o no superen els mòduls pendents durant el curs acadèmic 2022-2023 no podran obtindre el Títol Oficial “Màster en Estudis Internacionals i de la Unió Europea”. No obstant això, podran sol·licitar una adaptació al nou Títol Oficial “Màster en Estudis Internacionals i Europeus” (60 crèdits), per a això hauran de matricular-se en este Màster i els seran aplicable les regles d'adaptació establertes en la Memòria de Verificació d'este Títol.