Logo de la Universitat de València Logo Màster en Garanties Penals i Delictes Socioeconòmics Logo del portal

Informació relevant del Màster

Màster en Garanties Penals i Delictes socioeconòmics ¿Qué sabem del?

¿De què tracten realment les Garanties Penals i Delictes socioeconòmics I perquè especialitzar-se en això pot resultar tan interesant?

  • Seguir als estudis realitzant un Màster és una opció que cada vegada trien més estudiants ja que permet  l'ampliació de coneixements, a més de la professionalització i l'especialització en un àmbit més concret i delimitat . Aquest Màster suscita atracció en qualsevol persona interessada pel dret, la fiscalitat o cadascuna de les seves vessants, com passa en la majoria de casos en els Graduats en Dret o en alguna doble titulació que incloga dit grau.
     
  • El Màster Universitari en Garanties Penals i Delictes socioeconòmics té com Objectiu proporcionar els alumnes una formació altament especialitzada en matèria penal, principalment en l'àmbit de la delinqüència socioeconòmica, dotant-los de les competències i habilitats necessàries, Tant per desenvolupar una activitat de recerca en aquest camp, Com per exercir professionalment en aquest Ordre.

Els alumnes interessats a continuar els seus estudis en aquesta àrea deuen tenir en compte alguns aspectes:

1. Aquest Màster està reconegut per la Universitat de València i compta amb un pla d'estudis pautat i actualitzat. També ha d'interessar l'actualitat de les seves assignatures, la qualitat de les seves instal·lacions i dels seus docents i els processos d'acreditació i avaluació a què ha estat sotmès.

2. Aquest pla d'estudis compta amb assignatures pràctiques i teòriques i pràctiques en institucions de referència. És el cas de les pràctiques en bufets d'advocats líders que es realitzaran al llarg de tot un semestre. Aquests continguts estan orientats a oferir una formació especialitzada permetent també una formació docent que permet l'accés directe a la tesi doctoral.

3. Aquest màster compta amb professors de reconegut prestigi en el camp, aquests estudis poden resultar molt més beneficiosos i ens poden obrir les portes al món laboral, ja sigui pels coneixements obtinguts o per la realització de pràctiques.

4. Assistència tutorial: és vital que els teus dubtes siguen escoltades i tindràs el suport dels professors durant l'any que realitzes el màster. Tenir accés a una bona assistència tutorial pot servir-te de gran ajuda i sens dubte farà que els teus estudis siguen molt més senzills.

5. Col·laboració del pla d'estudis amb seminaris, activitats pràctiques, col·laboracions, conferències i congressos relacionats. Què dins de les assignatures es fomenten les activitats de formació complementària, el que és una genial forma de especialitzar-te i conèixer els aspectes més pràctics del tema.

6. Possibilitat de continuar amb un doctorat. jAquest pla d'estudis del Màster està encaminat a continuar amb la investigació docent i pots seguir formant-te a través d'un Doctorat en Garanties Penals, una via que no elimineu per poder arribar al més alt de la professió.

La Universitat de València sap que quan parlem de Garanties Penals i Delictes socioeconòmics, parlem d'una activitat en auge, amb gran demanda i d'un terreny professional molt especialitzat que reclama una exigent preparació i una adequada formació per fer front al panorama actual en què es mou la legalitat que es desenvolupa en un entorn socioeconòmic canviant que demana professionals amb una formació específica, per això el Màster en Garanties Penals i Delictes socioeconòmics de la Universitat de València compta amb tots i cadascun d'aquests aspectes.