Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

Aquest Màster té com a objectiu proporcionar els coneixements, tècniques i ferramentes necessàries perquè els titulats puguen ocupar llocs directius i de gestió en les empreses, ajudant-los a millorar la seua productivitat i a saber comportar-se en un entorn empresarial canviant, globalitzat i altament competitiu.

Per a això, el programa proporcionarà als estudiants les competències següents:

  • Adquirir una visió integrada de l'empresa, dels seus processos i relacions internes, desenvolupant habilitats directives, de planificació i de gestió del canvi.
  • Analitzar i resoldre els problemes de gestió, per mitjà de la creació de models i la utilització de tècniques d'optimització, en la planificació i control de la producció, gestió d'inventaris, logística, gestió de projectes i anàlisi de costos.
  • Manejar adequadament les tecnologies de la informació i les comunicacions. Dissenyar els processos d'adquisició i tractament de dades.
  • Realitzar i coordinar projectes de millora i innovació tecnològica de la gestió.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies