Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Planificació i Gestió de Processos Empresarials Logo del portal

Club de Mentors

El Club de Mentors de la FdE pretén establir un nexe d'unió entre directius de prestigi, professors, eixits i estudiants de Màster de la Facultat amb l'objectiu de millorar l'educació i el desenrotllament professional dels estudiants que estiguen realitzant els seus estudis de Postgrau.

L'objectiu fonamental del Club de Mentors és proveir als estudiants de Postgrau d'un complement a la seua activitat acadèmica que permeta millorar el seu futur exercici professional. Els membres del Club actuen com a mentors dels estudiants, donant suport en la preparació de la seua carrera professional i actuant com guies en l'exercici de les seues activitats, generant així un valor afegit als seus estudis amb un alt impacte en el seu desenrotllament professional.

El Màster de Planificació i Gestió de Processos Empresarials participa, junt amb altres màsters de la Facultat d'Economía, en esta iniciativa.

La informació sobre els mentors que participen en el nostre màster la podeu trobar en:

https://www.uv.es/uvweb/economia/es/facultad/club-mentores-fde/mentores-del-club/master-planificacion-gestion-procesos-empresariales-1286018412322.html

La informació sobre el club en:

https://www.uv.es/uvweb/economia/es/facultad/club-mentores-fde/introduccion-1285967227072.html