Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Planificació i Gestió de Processos Empresarials Logo del portal

Descripció i característiques

 

 

 

 

 

El Màster en Planificació i Gestió de Processos empresarials té com a objectiu principal preparar professionals capaços de dissenyar, planificar, optimitzar i controlar els sistemes productius i de servei de les empreses, recolzant-se en mètodes analítics i eines informàtiques, així com en principis d'Economia i Administració d'empreses. Està dirigit fonamentalment a graduats, llicenciats, enginyers superiors i professionals en actiu de l'àrea de Ciències Bàsiques i Tècniques i de l'àrea de Ciències Socials la formació de les quals estiga relacionada amb l'Economia i l'Administració d'empreses.

El màster pretén proporcionar una perspectiva integrada de com operar en un entorn empresarial canviant, globalitzat i altament competitiu, plenament inscrit en la Societat de la Informació. El concepte de gestió empresarial és molt ampli i, per açò, la formació de gestors ha d'abastar diversos àmbits de coneixement com són l'Organització i Direcció d'empreses, l'Estadística i Recerca Operativa, la Informàtica i l'Enginyeria d'Organització. Es pretén formar professionals amb una formació multidisciplinària, capaç d'analitzar els problemes i proposar solucions en els diversos camps de l'activitat de l'empresa, com poden ser la planificació de la producció, la previsió de la demanda i gestió d'inventaris, el control de qualitat, la distribució i logística, la gestió de projectes, la gestió financera o els processos d'internacionalització. En l'adreça https://bit.ly/30ypa93 pot veure's el contingut de cada assignatura entrant en la seua fitxa i després en la seua guia docent. Aquesta formació multidisciplinària es complementa amb seminaris i activitats que permeten als estudiants adquirir competències transversals com a habilitats socials, analítiques, de comunicació, emocionals, organitzatives i innovació.

L'Òrgan responsable del Màster és la Facultat d'Economia i en la seua docència participen els departaments de Matemàtiques per a l'Economia i l'Empresa, Estadística i Recerca Operativa, Direcció d'Empreses "Juan José Renau Piqueras", Comptabilitat, i Informàtica de la Universitat de València; els departaments d'Estadística i Recerca Operativa Aplicades i Qualitat i Organització d'empreses de la Universitat Politècnica de València i empreses com l'Institut Tecnològic d'Informàtica, Auren i Dublino Associats.

El Màster dóna accés a dos programes de doctorat distingits amb l'Esment cap a l'Excel·lència pel Ministeri d'Educació i Ciència: “Estadística i Optimització” i “Direcció d'empreses”.

Presentació del màster locutat:

Presentació Màster Locutat: Enllaç


Els nostres estudiants et compten:

Simplement això. Ells i elles et compten com ho han viscut: Enllaç


Si tens dubtes i vols que t'ajudem de forma més personalitzada posa't en contacte amb nosaltres: angeles.perez@uv.es