Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Psicòlegs

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Màsters

  20/02/19

  La Universitat manté oberta l’admissió als seus 103 màsters oficials

  Cursar un màster oficial és una gran decisió formativa que proporciona coneixements i eines per a millorar el perfil professional i obri portes en el món laboral i investigador. La Universitat de València manté oberta la primera fase de preinscripció en els seus màsters per al curs 2019-20 fins el 19 de juny.

  [Llegir més]

 • Francisco Santolaya Ochando

  06/07/18

  La regulació del Grau és un pas important per a consolidar la nostra professió-Editorial abril-juny 2018

  L'existència de la nostra professió té com a base essencial l'existència d'una titulació universitària de Psicologia, que facilita la formació bàsica per a exercir com a psicòleg i psicòloga. Sense ella nostra professió no existiria. Un objectiu a aconseguir, la regulació del Grau en Psicologia

  [Llegir més]

 • 03/07/18

  Reacreditació del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària per la Universitat de València (Estudi General)

  El Consell d'Universitats ha resolt renovar l'acreditació del títol universitari oficial de Màster Universitari en Psicologia General Sanitària per la Universitat de València (Estudi General).

  [Llegir més]

 • Tractament salut mental

  29/06/18

  La prevenció i els tractaments eficaços en salut mental, assumptes urgents segons l'Assemblea Mundial de la Salut.

  La prevenció i la intervenció en salut mental són considerats assumptes d'extrema urgència segons l'última reunió de l'Assemblea Mundial de la Salut, que va tindre lloc el mes de maig passat.

  [Llegir més]

 • VIII Jornades AAHEA

  26/06/18

  VIII Jornades Associació per a l'Avanç de la Hipnosis Experimental i Aplicada

  Amb motiu de la celebració de la seua assemblea general, l'Associació per a l'Avanç de la Hipnosis Experimental i Aplicada (AAHEA) celebra, en col·laboració amb la Universitat Jaume I i el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, les VIII Jornades “Hipnosis: Avanços i Aplicacions”, que es realitzaran els dies 9 i 10 de novembre del 2018 en la seu de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló.

  [Llegir més]

 • Psicología

  22/06/18

  La OMS publica la versión final de la CIE-11

  Esta semana la Organización Mundial de la Salud (OMS) ha presentado la undécima edición de la Clasificación Estadística Internacional de Enfermedades y Problemas Relacionados con la Salud (CIE-11). Esta nueva edición, que viene a sustituir a la CIE-10, cuya publicación se remonta a hace 28 años, se ha publicado con el objetivo de que los proveedores y profesionales sanitarios se vayan familiarizando con los cambios, de manera que en mayo de 2019 se presentará ante la Asamblea Mundial de la Salud para su adopción formal por los Estados miembros, estando establecida la fecha para su entrada en vigor el 1 de enero de 2022.

  [Llegir més]

 • 21/09/17

  VII Jornades Associació per a l'Avanç de la Hipnosis Experimental i Aplicada

  Amb motiu de la celebració de la seua assemblea general, l'Associació per a l'Avanç de la Hipnosis Experimental i Aplicada (AAHEA) celebra, en col·laboració amb el Col·legi Oficial de la Psicologia de Las Palmas, les VII Jornades “Hipnosis: Avanços i Aplicacions”, els dies 3 i 4 de novembre del 2017 en la seu del citat Col·legi, en la C/ Carvajal, 12 – baix, posterior – 35004 de Las Palmas de Gran Canaria.

  [Llegir més]

 • 06/09/17

  Seminari impartit per Annete Kreuz sobre Teràpia Familiar

  El 22 de setembre Annette Kreuz impartirà per als alumnes de 2 curs del Màster un seminari sobre Teràpia Familar. El seminari se celebrarà a l'aula A14 de l'Aulari I de la Facultat de Psicologia UV i ocuparà un total de 6 hores: De 10.00h-13.00h i de 16.00h-19.00h.

  [Llegir més]

 • 12/07/17

  Ja pots consultar les llistes d'admissió en els Màsters Oficials de la Universitat de València

  [Llegir més]

 • 07/06/17

  Últims dies de la primera fase de preinscripció al Màster per al curs 2017-2018

  El termini per a la preinscripció de la primera fase del Màster en Psicologia General Sanitària finalitza el 15 de juny.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies