Logo de la Universitat de València Logo Màster en Psicologia General Sanitària Logo del portal

VII Jornades Associació per a l'Avanç de la Hipnosis Experimental i Aplicada

  • 21 de setembre de 2017

Amb motiu de la celebració de la seua assemblea general, l'Associació per a l'Avanç de la Hipnosis Experimental i Aplicada (AAHEA) celebra, en col·laboració amb el Col·legi Oficial de la Psicologia de Las Palmas, les VII Jornades “Hipnosis: Avanços i Aplicacions”, els dies 3 i 4 de novembre del 2017 en la seu del citat Col·legi, en la C/ Carvajal, 12 – baix, posterior – 35004 de Las Palmas de Gran Canaria.

Les VII Jornades de AAHEA comptaran amb la participació de:

-  Joseph P. Green, Ph.D., professor de psicologia en The Ohio State University, Lima, EUA. Ex-president en dues ocasions de la American Pscyhological Association, Division 30: Society of Psychological Hypnosis. Membre de the American Psychological Association i the Society for Clinical and Experimental Hypnosis. Forma part del consell editorial de la revista The International Journal of Clinical and Experimental Hypnosis i de the Psychology of Consciousness: Theory, Research, and Practice, que impartirà la conferència i el taller sobre "Hipnosis en el tractament de l'addicció al tabac".

- Dra. María José Serrano Fernández, Doctora en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, Professora en el Departament de Psicologia i Educació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i psicòloga sanitària del Centre Alba Psicologia. Així mateix, és postgraduada en Hipnosis Clínica per la Universitat de Barcelona (UB), Coordinadora del Grup de Treball d'Hipnosis del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i membre de la Junta Directiva de l'AAHEA, que impartirà la conferència "La relació entre la hipnosi Ericksoniana i les teories sociocognitives".

Poden consultar els requisits per a poder assistir a les jornades en el cas de no ser membre de l'associació i altres detalls, en VII Jornades AAHEA Avanç de programa i els detalls que es vagen concretant en la web de las Jornades.

 

jornadas aahea