University of Valencia logo Logo Master's Degree in Research and Development in Biotechnology and Biomedicine Logo del portal

El Departament de Salut València-Doctor Peset convoca els seus primers premis per a joves investigadors

  • July 4th, 2016
Image de la noticia

El Comitè Científic de el Departament de Salut de València - Doctor Peset, en col·laboració amb la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO), pretén reconèixer i incentivar l'activitat investigadora mitjançant I Convocatòria de premis per a Joves Investigadors d'aquest departament de salut que ja s'ha fet pública

El president de Comitè Científic, el doctor Antonio Hernández Millars, ha assenyalat que "amb aquesta convocatòria pretenem reconèixer i incentivar l'activitat investigadora, especialment de el personal més jove de l'departament de salut, amb premis per a la difusió de resultats d'investigació en publicacions científiques o comunicacions a congressos ", així ho recollia el comunicat que el mateix ha remès a la Generalitat Valenciana.

El premi preveu la concessió de tres ajudes destinades a les publicacions realitzades en revistes científiques les quals estaran dotades amb un total de 1.000 euros cadascuna. S'atorgaran tres ajudes més per a la presentació de ponències i comunicacions diverses en congressos, les quals seran de 500 euros cadascuna també. A aquesta beca podran optar tots aquells professionals i investigadors contractats que desenvolupin la seva activitat investigadora al Departament de Salut de València - Doctor Peset i que no comptin amb cap tipus suport econòmic el qual es faci servir per a la investigació i la divulgació científica.

Les sol·licituds presentades pels participants hauran de fer referència a les peces publicades el 2016 o que es pugui tenir constància que han estat acceptades per part de l'editorial de la revista aquest any o, en l'altra alternativa, l'acceptació de la comunicació, ja sigui en pòster o oral, en el corresponent congrés que s'ha d'haver celebrat a aquest any 2016. Es recorda també que per accedir a aquests premis, qui presenti la sol·licitud haurà de constar com el primer signant de la comunicació o de la publicació en qüestió.

La convocatòria informa a tots els interessats que el l termini de presentació de sol·licituds es donarà per finalitzat al 31 de desembre de 2016 i cadascuna d'elles serà analitzada per una Comissió d'Avaluació formada pels membres de Comitè Científic de el Departament de Salut de València - Doctor Peset.

Els criteris a tenir en compte durant l'avaluació són diversos; d'una banda la posició de la revista en què es vulgui publicar o l'àmbit de l'congrés (internacional, nacional o regional) i la situació en què es trobi l'investigador. En aquest cas s'aclareix que els residents tindran la màxima puntuació, seguits pels facultatius, infermers o investigadors menors de 30 anys i pels facultatius, infermers o investigadors menors de 40 anys.