El grup BIONUTEST és especialista en l'estudi de components d'ingredients alimentaris i aliments, incloent nutrients, així com altres components bioactius (carotenoides, esterols, àcids siàlics, gangliòsids i polifenols).
- Quantificació i estudis d'estabilitat de: components de la fracció lipídica dels aliments i ingredients; compostos de reacció de Maillard; fracció nitrogenada: (proteïnes, caseinofosfopèptids i aminoàcids); minerals d'interés nutricional; antioxidants i avaluació de la capacitat antioxidant.
- Avaluació de la biodisponibilitat: a) in vitro mitjançant l'aplicació de models de simulació gastrointestinal i captació i transport en sistemes combinats que incorporen cultius cel·lulars (Caco-2, HepG2); b) in vivo mitjançant la determinació de components i metabòlits dels aliments en fluids biològics i femta, procedents d'assajos clínics i experimentació animal.
- Avaluació d'efectes biològics mitjançant tècniques in vitro: citoprotecció i/o citotoxicitat, marcadors d'estrés oxidatiu, inflamació i apoptosi, utilitzant cultius cel·lulars.
- Assessorament i avaluació de: a) La qualitat nutricional i funcional de formulacions, aliments, ingredients, dietes i/o menús i b) Informació alimentària: etiquetatge obligatori i nutricional, declaracions nutricionals i de propietats saludables.
Disseny, formulació i avaluació d'aliments saludables.
- Identificació, quantificació i estabilitat dels components dels aliments i ingredients
S'identifiquen, quantifiquen i realitzen estudis d'estabilitat de:a) components de la fracció lipídica dels aliments/ ingredients: àcids grassos, compostos volàtils (hexanal, nonanal, etc.), esterols, àcids siàlics, gangliòsids, vitamines liposolubles i altres compostos resultants.
- Biodisponibilitat in vitro i in vivo de components dels aliments i ingredients alimentaris
Avaluació de la biodisponibilitat: a) in vitro: models de simulació gastrointestinal i captació i transport amb cultius cel·lulars i b) in vivo mitjançant la determinació de components i metabòlits dels aliments en fluids biològics i femta, d'assajos clínics i experimentació animal.
- Avaluació de la qualitat nutricional i funcional d'aliments i dietes
Avaluació de: a) La qualitat nutricional i funcional de formulacions, aliments, ingredients, dietes i/o menús i b) Informació alimentària: etiquetatge obligatori i nutricional, declaracions nutricionals i de propietats saludables.
- Avaluació d'efectes citoprotectors i citotòxics mitjançant tècniques in vitro
Avaluació d'efectes biològics de components dels aliments i ingredients alimentaris: citoprotecció i/o citotoxicitat, marcadors d'estrés oxidatiu, inflamació i apoptosi, utilitzant cultius cel·lulars.
- BARBERA SAEZ, REYES
- PDI-Catedratic/a d'Universitat
- Responsables de Gestio Academica
- Coordinador/a Titulacio de Grau
- ALEGRIA TORAN, AMPARO ASUNCION
- PDI-Catedratic/a d'Universitat
- Coordinador/a de Programa de Doctorat
- GARCIA LLATAS, GUADALUPE
- Alumn.-Servei de Formacio Permanent
- Coordinador/a Curs
- ContraerExpandirBARBERA SAEZ, REYESPDI-Catedratic/a d'UniversitatResponsables de Gestio AcademicaCoordinador/a Titulacio de Grau
Cilla, A.; Diego-Kintaes, K.; Barberá, R.; Alegría, A.(2016)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalCritical Reviews in Food Science and Nutrition. ISSN: 1040-8398
Diego-Kintaes, K.; Cilla, A.; Barberá, R.(2016)Iron bioavailability in iron fortified cereal foods: the contribution of in vitro studies.Critical Reviews in Food Science and Nutrition. ISSN: 1040-8398
Marina González-Larena; Guadalupe Garcia-Llatas; Gonzalo Clemente; Reyes Barberá; María Jesús Lagarda(2015)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Chemistry, 173, pp. 881 - 889. ISSN: 0308-8146
Alemany L; Barberá R; Alegría A; Laparara JM(2014)Plant sterols from foods in inflammation and risk of cardiovascular disease:A real threat?.Food and Chemical Toxicology, 69, pp. 140 - 149. ISSN: 0278-6915
Granado-Lorencio F; Lagarda MJ; García-López FJ;Sánchez-Siles LM; Blanco-Navarro I; Alegría A; Pérez-Sacristán B; García-Llatas G; Donoso-Navarro E; Sivestre-Mardomingo RA; Barberá R(2014)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalNutrition Metabolism and Cardiovascular Diseases, 24, pp. 1090 - 1096. ISSN: 0939-4753
Alfonso-García A;Cilla A;Barberá R;Alegría A(2014)Evaluation of the cytotoxicity of colesterol oxides in human colon cancer Caco-2 cells.Universal Journal of Food and Nutrition Science, 2, pp. 27 - 32. ISSN: 2333-2727
Cilla A., Attanzio A., Barberá R., Tesoriere L., Livrea M. A.(2015)Antiproliferative effect of main dietary phytosterols and/or β-cryptoxantin in human colon cancer Caco-2 cells through Ca 2+ -and oxidative-stress-induced apoptosis.Journal Of Functional Foods, 12, pp. 282 - 293. ISSN: 1756-4646
Laparra JM, Alfonso-García, A., Alegría, A., Barberá, R., Cilla, A.(2015)7keto-stigmasterol and 7keto-cholesterol induce differential proteome changes to intestinal epitelial (Caco-2) cells.Food and Chemical Toxicology, 84, pp. 29 - 36. ISSN: 0278-6915
García-Nebot MJ.; Alegría A., Barberá R., Gaboriau F., Bouhallab S.(2015)Effect of caseinophosphopeptides from αs- and β-casein on iron bioavailability in HuH7 cells.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 63, pp. 6757 - 6763. ISSN: 0021-8561
M.J. Rodrigo, A. Cilla, R. Barberá, L. Zacarías.(2015)Carotenoids bioaccessibility in pulp and fresh juice from carotenoid-rich sweet oranges and mandarins.Food & Function, 6, pp. 1950 - 1959. ISSN: 2042-6496
H. Jilani, A. Cilla, R. Barberá, M. Hamdi(2015)Biosorption of green and black tea polyphenols into Saccharomyces cerevisiae improves their bioaccessibility.Journal Of Functional Foods, 17, pp. 11 - 21. ISSN: 1756-4646
A. Álvarez-Sala, G. Garcia-Llatas, R. Barberá, M. J. Lagarda(2015)Cholesterol human milk determination: an alternative to chromatographic methods.Nutricion Hospitalaria, 32, pp. 1535 - 1540. ISSN: 0212-1611
López-García G, Cilla A, Barberá R, Alegría A(2017)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Functional Foods, 30, pp. 81 - 89. ISSN: 1756-4646
Alvarez-Sala, A., Garcia-Llatas, G., Cilla, A., Barberá, R., Sánchez-Siles, L.M., Lagarda, M.J(2016)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal of Agricultural and Food Chemistry, 64, pp. 5686 - 5691. ISSN: 0021-8561
Lotti Egger, Olivia Ménard, Cristina Delgado-Andrade, Paula Alvito, Ricardo Assunção, Simon Balance, Reyes Barberá, Andre Brodkorb, Thomas Cattenoz, Alfonso Clemente, Irene Comi, Didier Dupont, Guadalupe Garcia-Llatas, María Jesús Lagarda, Steven Le Feunteun, Lonneke JanssenDuijghuijsen, Sibel Karakaya, Uri Lesmes, Alan R. Mackie, Carla Martins, Anne Meynier, Beatriz Miralles, Brent S. Murray, Anne Pihlanto, Gianluca Picariello, Claudia N Santos, Sebnem Simsek, Isidra Recio, Neil Rigby, Laurie-Eve Rioux, Helena Stoffers, Ana Tavares, Lucelia Tavares, Sylvie Turgeon, Ellen K. Ulleberg, Gerd E. Vegarud, Guy Vergères, Reto Portmann(2016)The harmonized INFOGEST in vitro digestion method: From knowledge to action.Food Research International, 88, pp. 217 - 225. ISSN: 0963-9969
Hanène Jilani; Antonio Cilla; Reyes Barberá; Moktar Hamdi(2016)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalIndustrial Crops and Products, 84, pp. 131 - 138. ISSN: 0926-6690
Diego Quintaes K, Cilla A, Barberá R(2017)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalCritical Reviews in Food Science and Nutrition, 57, pp. 2028 - 2041. ISSN: 1040-8398
Shani-Levi, C.Alvito, P. Andrés, A. Assunçao, R. Barberá, R.Blanquet-Diot,S.Borlieu, C.Brodkorb,A. Cilla, A. Deglaire, A. Denis, S. Dupont, D. Heredia, A. Karakaya, S. Lucia Giosafatto , CV. Mariniello, L. Martins, C. Ménard, O. Nehir El, S. Vegarud, GE. Ulleberg, E. Lesmes, U.(2017)Extending in vitro digestion models to specific human poulations: Perspectives,practical tols and bio-relevant information.Trends in Food Science & Technology, 60, pp. 52 - 63. ISSN: 0924-2244
De Ancos, B. Cilla, A. Barberá, R Sánchez-Moreno, C. Cano, M. P.(2017)Influence of orange cultivar and mandarin postharvest storage on polyphenols, ascorbic acid and antioxidant activity during gastrointestinal digestion.Food Chemistry, 225, pp. 114 - 124. ISSN: 0308-8146
López-García, G. Cilla, A. Barberá, R. Alegría, A.(2017)Antiproliferative effect of plant sterols at colonic concentrations on Caco-2 cells.Journal Of Functional Foods, 39, pp. 84 - 90. ISSN: 1756-4646
Cilla, A; López-García G; Barberá, R.(2018)In vitro bioavailability of iron and calcium in cereals and derivatives: A review.Food Reviews International, 34, pp. 1 - 33. ISSN: 8755-9129
Cilla, A; Rodrigo, MJ; Zacarías, L; De Ancos, B; Sánchez-Moreno, C; Barberá, R; Alegría, A.(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Research International, 103, pp. 335 - 344. ISSN: 0963-9969
Alvarez-Sala, A; López-García , G; Attanzio, A; Tesoriere, L; Cilla, A; Barberá, R; Alegría , A.(2018)Effects of plant sterols or β -cryptoxanthin at physiological serum concentrations on suicidal erythrocyte death.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 66, pp. 1157 - 1166. ISSN: 0021-8561
Alvarez-Sala, A; Ávila-Gálvez MA; Cilla, A; Barberá, R; Garcia-Llatas G; Espín JC; González-Sarrias A.(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Functional Foods, 49, pp. 52 - 60. ISSN: 1756-4646
Andrea Alvarez-Sala; Virginia Blanco-Morales; Antonio Cilla; Guadalupe Garcia-Llatas; Luis Manuel Sánchez-Siles; Reyes Barberá; María Jesús Lagarda(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Food Composition And Analysis, 68, pp. 111 - 117. ISSN: 0889-1575
Cilla, A. Bosch, L. Barberá, R. Alegría, A.(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Food Composition And Analysis, 68, pp. 3 - 15. ISSN: 0889-1575
V Blanco-Morales; G López-García; A Cilla; G Garcia-Llatas; R Barberá; MJ Lagarda; LM Sánchez-Siles; Amparo Alegría(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 9, pp. 2080 - 2089. ISSN: 2042-6496
de la Fuente B; López-García G; Mañez V; Alegría A; Barberá R; Cilla A(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFoods, 8, p. 250. ISSN: 2304-8158
Andrea Alvarez-Sala; Virginia Blanco-Morales;Antonio Cilla; Ramona Ángeles Silvestre; Elena Hernández-Álvarez; Fernando Granado-Lorencio; Reyes Barberá; Guadalupe Garcia-Llatas(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 9, pp. 5209 - 5219. ISSN: 2042-6496
Gabriel López-García; Antonio cilla; Reyes Barberá; Amparo Alegría and Maria.C. Recio(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFoods. ISSN: 2304-8158
Andrea Alvarez-Sala, Alessandro Attanzio, Luisa Tesoriere, Guadalupe Garcia-Llatas, Reyes Barberá, Antonio Cilla(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalInternational Journal of Food Sciences and Nutrition, 70, pp. 323 - 334. ISSN: 0963-7486
López-García G; Cilla A; Barberá R; Genovés S; Martorell P; Alegría A(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Functional Foods, 65, p. 103747. ISSN: 1756-4646
López-García G; Cilla A; Barberá R; Alegría A.(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal of Agricultural and Food Chemistry, 68, pp. 1862 - 1870. ISSN: 0021-8561
de la Fuente B; López-García G; Máñez V; Alegría A; Barberá R; Cilla A(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalAntioxidants, 9, p. 368. ISSN: 2076-3921
Cilla A, Rodrigo MJ; De Ancos B; Sánchez-Moreno C; Cano MP; Zacarias L; Barberá R; Alegría A(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 11, pp. 8951 - 8962. ISSN: 2042-6496
Aumesquet García L; Bermúdez Edo J; Barberá Saéz R; Alegría Torán A(2020)Percepción del etiquetado nutricional en población con obesidad y sobrepeso.Revista Espanola de Nutricion Comunitaria-Spanish Journal Of Community Nutrition, 26(1), pp. 1 - 12. ISSN: 1135-3074
Hanène Jilani; Antonio Cilla; Reyes Barberá; Moktar Hamdi(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Research International, 136, p. 109317. ISSN: 0963-9969
Guadalupe Garcia-Llatas; Amparo Alegría; Reyes Barberá; Antonio Cilla(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalMicrochemical Journal. ISSN: 0026-265X
Antonio Cilla; Gabriel López-García; Víctor Collado-Díaz; María Amparo Blanch-Ruiz; Guadalupe Garcia-Llatas; Reyes Barberá; Maria Angeles Martinez-Cuesta; José T. Real; Ángeles Álvarez; Sergio Martínez-Hervás(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalInternational Journal of Clinical Practice. ISSN: 1368-5031
Mussa Makran; Reyes Barberá; Antonio Cilla(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Functional Foods, 87, p. 104751. ISSN: 1756-4646
Mussa Makran; Gabriel López-García; Guadalupe Garcia-Llatas; Reyes Barberá; Amparo Alegría; Antonio Cilla(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalProceedings, 70, p. 56. ISSN: 2504-3900
Antonio Cilla; Gabriel López-García; Víctor Collado-Díaz; María Amparo Blanch-Ruiz; Guadalupe Garcia-Llatas; Reyes Barberá; Maria Angeles Martinez-Cuesta; José T. Real; Ángeles Álvarez; Sergio Martínez-Hervás(2021)Higher levels of eryptosis and erythrocyte adhesion to vascular endothelium in hypercholesterolemic subjects regardless statin therapy: a pilot study.Free Radical Biology and Medicine, 165, pp. 46 - 47. ISSN: 0891-5849
Mussa Makran; Nerea Faubel; Gabriel López-García; Antonio Cilla; Reyes Barberá; Amparo Alegría; Guadalupe Garcia-Llatas(2022)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Chemistry, 382, p. 132305. ISSN: 0308-8146
Diego Miedes; Mussa Makran; Reyes Barberá; Antonio Cilla; Amparo Alegría; Guadalupe Garcia-Llatas(2022)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 13, pp. 4478 - 4485. ISSN: 2042-6496
Makran M; Miedes D; Cilla A; Barberá R; Garcia-Llatas G; Alegría A(2022)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalTrends in Food Science & Technology, 129, pp. 283 - 295. ISSN: 0924-2244
Faubel N; Makran M; Cilla A; Alegría A; Barberá R; Garcia-Llatas G(2022)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal of Agricultural and Food Chemistry, 70, pp. 13223 - 13232. ISSN: 0021-8561
Cilla, A., López‐García, G., Barberá, R., Frazzitta, A., Restivo, I., Tesoriere, L., & Attanzio, A.(2022)Antiproliferative effects of bioaccessible fractions of honeys from Sicilian black honeybee (Apis mellifera ssp. sicula) on human colorectal carcinoma cells.International Journal of Food Science and Technology. ISSN: 0950-5423
Alina Kondrashina, Elena Arranz, Antonio Cilla, Miguel A. Faria, Marta Santos-Hernández, Beatriz Miralles, Negin Hashemi, Martin Krøyer Rasmussen, Jette F. Young, Reyes Barberá, Gianfranco Mamone, Lidia Tomás-Cobos, Shanna Bastiaan-Net, Milena Corredig, Linda Giblin(2023)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalCritical Reviews in Food Science and Nutrition. ISSN: 1040-8398
Nerea Faubel; Antonio Cilla; Amparo Alegría; Reyes Barberá; Guadalupe Garcia-Llatas(2023)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Reviews International, 39, pp. 7126 - 7147. ISSN: 8755-9129
Diego Miedes; Mussa Makran; Antonio Cilla; Reyes Barberá; Guadalupe Garcia-Llatas; Amparo Alegría(2023)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 14, pp. 6012 - 6022. ISSN: 2042-6496
Publicacions en revistes
Cilla A; Alegría A; Barberá R; Garcia-Llatas G; Toldrá F,(2014).Micronutrients and Other Minors Components.Encyclopedia of Meat Sciences 2e.. Volum. 1 . (pp. 212 - 216)..
Alegría A., Barberá R. Cilla A,(2015).Bioavailability of minerals in foods. Capitulo 3.Handbook of minerals elements in food.. (pp. 41 - 67)..
Alegría A., Garcia-Llatas G., Barberá R,(2016).Determining Calcium Bioavailability Using Caco-2 Cells. Chapter 12.Food and Nutritional Components in Focus.. (pp. 179 - 200)..
Lagarda, M.J., Cilla, A., Barberá, R,(2016).Bioaccessibility of Calcium in Legumes. Chapter 15.Food and Nutritional Components in Focus.. (pp. 237 - 255)..
Cilla A., Barbera R., Alegría A.,(2017).Overview of in vivo and in vitro methods for assessing bioavailability of bioactive food compounds.Frontiers in bioactive compounds. At the Crossroads between nutrition and Pharmacology... (pp. 54 - 98)..
R. Barberá Sáez; M. J. Lagarda Blanch; Guadalupe Garcia-Llatas,(2017).Aditivos alimentarios.Tratado de Nutrición.. Volum. 3 . (pp. 461 - 474)..
López-García G; Alegría A; Barberá R; Cilla A.,(2019).Antiproliferative effects and mechanism of action of phytosterols derived from bioactive plant extracts.Nutraceuticals and Natural Product Derivatives. Editores Fahad Ullad, M and Ahmad.. (pp. 145 - 165)..
Cilla A; Garcia-Llatas G; Lagarda MJ; Barberá R; Alegría A.,(2019).Development of functional beverages: The case of plant sterol-enriched milk-based fruit beverages.Functional and medicinal beverages. Edited by Grumezescu AM and Holban AM.. Volum. 11 . (pp. 285 - 312)..
Antonio Cilla; Reyes Barberá; Gabriel López-García; Virginia Blanco-Morales; Amparo Alegría; Guadalupe Garcia-Llatas.,(2019).Impact of processing on mineral bioaccessibility/bioavailability.Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds... (pp. 209 - 239)..
López-García G; Cilla A; Barberá R; Alegría A; Recio MC,(2020).Effect of a milk-based fruit beverage enriched with plant sterols and/or galactooligosaccharides in a murine chronic colitis model.Development of Food Chemistry, Natural Products, and Nutrition Research. Edited by Antonello Santini and Nicola Cicero... (pp. 129 - 144)..
Altres Publicacions
- ContraerExpandirALEGRIA TORAN, AMPARO ASUNCIONPDI-Catedratic/a d'UniversitatCoordinador/a de Programa de Doctorat
Cilla, A.; Diego-Kintaes, K.; Barberá, R.; Alegría, A.2016Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalCritical Reviews in Food Science and NutritionVolum 56.
Alemany L; Barberá R; Alegría A; Laparara JM.2014Plant sterols from foods in inflammation and risk of cardiovascular disease:A real threat?Food and Chemical ToxicologyVolum 69.
Granado-Lorencio F; Lagarda MJ; García-López FJ;Sánchez-Siles LM; Blanco-Navarro I; Alegría A; Pérez-Sacristán B; García-Llatas G; Donoso-Navarro E; Sivestre-Mardomingo RA; Barberá R.2014Effect of β-cryptoxanthin plus phytosterols on cardiovascular risk and bone turnover markers in post-menopausal women:A randomized crossover trialNutrition Metabolism and Cardiovascular DiseasesVolum 24.
Alfonso-García A;Cilla A;Barberá R;Alegría A.2014Evaluation of the cytotoxicity of colesterol oxides in human colon cancer Caco-2 cellsUniversal Journal of Food and Nutrition ScienceVolum 2.
Claumarchirant, L.; Matencio, E.; Sanchez-Siles, L.M.; Alegría, A.; Lagarda, M.J.2016Sterol composition in infant formulas and estimated intakeJournal of Agricultural and Food ChemistryVolum 63.
Bohn, T.; McDougall, G.J.; Alegría, A.; Alminger, M.; Arrigoni, E.;Aura, A.M.; Brito, C.; Cilla, A.; El, S.N.; Karakaya, S.; Martínez-Cuesta, M.C.; Santos, C.N.2015Mind the gap - deficits in our knowledge of aspects impacting the bioavailability of phytochemicals and their metabolites - a position paper focussing on carotenoids and polyphenolsMolecular Nutrition & Food ResearchVolum 59.
Garcia-Llatas G., Cilla A., Alegría A., Lagarda M. J.2015Bioavailability of plant sterol-enriched milk-based fruit beverages: In vivo and in vitro studiesJournal Of Functional FoodsVolum 14.
Laparra JM, Alfonso-García, A., Alegría, A., Barberá, R., Cilla, A.20157keto-stigmasterol and 7keto-cholesterol induce differential proteome changes to intestinal epitelial (Caco-2) cellsFood and Chemical ToxicologyVolum 84.
García-Nebot MJ.; Alegría A., Barberá R., Gaboriau F., Bouhallab S.2015Effect of caseinophosphopeptides from αs- and β-casein on iron bioavailability in HuH7 cellsJournal of Agricultural and Food ChemistryVolum 63.
Claumarchirant L, Sánchez-Siles LM, Matencio E, Alegria A, Lagarda MJ.2016Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal of Agricultural and Food ChemistryVolum 64.
Claumarchirant A, Cilla A, Matencio E, Sánchez-Siles LM, Castro-Gomez P, Fontecha J, Alegria A, Lagarda MJ.2016Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalInternational Dairy JournalVolum 61.
Bedoya-Ramírez D, Cilla A, Contreras-Calderón J, Alegría-Torán A.2017Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood ChemistryVolum 219.
López-García G, Cilla A, Barberá R, Alegría A.2017Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Functional FoodsVolum 30.
Islam J.A. Hamdan; Lorena Claumarchirant; Guadalupe Garcia-Llatas; Amparo Alegría; María Jesús Lagarda.2017Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalInternational Journal of Food Sciences and NutritionVolum 68.
López-García, G. Cilla, A. Barberá, R. Alegría, A.2017Antiproliferative effect of plant sterols at colonic concentrations on Caco-2 cellsJournal Of Functional FoodsVolum 39.
Cuevas-Tena, M; Alegría A; Lagarda, MJ.2017Determination of fecal sterols following a diet with and without plant sterolsLipidsVolum 52.
Antonio Cilla; Amparo Alegría; Alessandro Attanzio; Guadalupe Garcia-Llatas; Luisa Tesoriere; Maria A. Livrea.2017Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalChemistry and Physics of LipidsVolum 207.
Cilla, A; Rodrigo, MJ; Zacarías, L; De Ancos, B; Sánchez-Moreno, C; Barberá, R; Alegría, A.2018Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Research InternationalVolum 103.
Caetano-Silva ME; Cilla A; Bertoldo-Pacheco MT; Netto FM and Alegría A.2018Evaluation of in vitro iron bioavailavility in free firm and as whey peptide-iron complexesJournal Of Food Composition And AnalysisVolum 68.
Alvarez-Sala, A; López-García , G; Attanzio, A; Tesoriere, L; Cilla, A; Barberá, R; Alegría , A.2018Effects of plant sterols or β -cryptoxanthin at physiological serum concentrations on suicidal erythrocyte deathJournal of Agricultural and Food ChemistryVolum 66.
Publicacions en revistes
- ContraerExpandirCILLA TATAY, ANTONIOAlumn.-Servei de Formacio Permanent
Cilla, A.; Diego-Kintaes, K.; Barberá, R.; Alegría, A.(2016)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalCritical Reviews in Food Science and Nutrition, 56, pp. 1880 - 1892. ISSN: 1040-8398
Diego-Kintaes, K.; Barberá, R.; Cilla, A.(2017)Iron bioavailability in iron fortified cereal foods: the contribution of in vitro studies.Critical Reviews in Food Science and Nutrition. ISSN: 1040-8398
Alfonso-García A;Cilla A;Barberá R;Alegría A(2014)Evaluation of the cytotoxicity of colesterol oxides in human colon cancer Caco-2 cells.Universal Journal of Food and Nutrition Science, 2, pp. 27 - 32. ISSN: 2333-2727
Tesoriere, L.; Attanzio, A.; Allegra, M.; Cilla, A.; Gentile, C.; Livrea, M.A.(2014)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalCellular Physiology and Biochemistry, 34, pp. 1075 - 1089. ISSN: 1015-8987
Cilla A., Attanzio A., Barberá R., Tesoriere L., Livrea M. A.(2015)Antiproliferative effect of main dietary phytosterols and/or β-cryptoxantin in human colon cancer Caco-2 cells through Ca 2+ -and oxidative-stress-induced apoptosis.Journal Of Functional Foods, 12, pp. 282 - 293. ISSN: 1756-4646
Laparra JM, Alfonso-García, A., Alegría, A., Barberá, R., Cilla, A.(2015)7keto-stigmasterol and 7keto-cholesterol induce differential proteome changes to intestinal epitelial (Caco-2) cells.Food and Chemical Toxicology, 84, pp. 29 - 36. ISSN: 0278-6915
M.J. Rodrigo, A. Cilla, R. Barberá, L. Zacarías.(2015)Carotenoids bioaccessibility in pulp and fresh juice from carotenoid-rich sweet oranges and mandarins.Food & Function, 6, pp. 1950 - 1959. ISSN: 2042-6496
H. Jilani, A. Cilla, R. Barberá, M. Hamdi(2015)Biosorption of green and black tea polyphenols into Saccharomyces cerevisiae improves their bioaccessibility.Journal Of Functional Foods, 17, pp. 11 - 21. ISSN: 1756-4646
Garcia-Llatas G., Cilla A., Alegría A., Lagarda M. J.(2015)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Functional Foods, 14, pp. 44 - 50. ISSN: 1756-4646
Bohn, T.; McDougall, G.J.; Alegría, A.; Alminger, M.; Arrigoni, E.;Aura, A.M.; Brito, C.; Cilla, A.; El, S.N.; Karakaya, S.; Martínez-Cuesta, M.C.; Santos, C.N.(2015)Mind the gap - deficits in our knowledge of aspects impacting the bioavailability of phytochemicals and their metabolites - a position paper focussing on carotenoids and polyphenols.Molecular Nutrition & Food Research, 59, pp. 1307 - 1323. ISSN: 1613-4125
Claumarchirant A, Cilla A, Matencio E, Sánchez-Siles LM, Castro-Gomez P, Fontecha J, Alegria A, Lagarda MJ(2016)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalInternational Dairy Journal, 61, pp. 228 - 238. ISSN: 0958-6946
Bedoya-Ramírez D, Cilla A, Contreras-Calderón J, Alegría-Torán A(2017)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Chemistry, 219, pp. 364 - 372. ISSN: 0308-8146
López-García G, Cilla A, Barberá R, Alegría A(2017)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Functional Foods, 30, pp. 81 - 89. ISSN: 1756-4646
Vaghini, S., Cilla, A., Garcia-Llatas, G., Lagarda, M.J(2016)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 7, pp. 110 - 117. ISSN: 2042-6496
Alvarez-Sala, A., Garcia-Llatas, G., Cilla, A., Barberá, R., Sánchez-Siles, L.M., Lagarda, M.J(2016)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal of Agricultural and Food Chemistry, 64, pp. 5686 - 5691. ISSN: 0021-8561
Hanène Jilani; Antonio Cilla; Reyes Barberá; Moktar Hamdi(2016)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalIndustrial Crops and Products, 84, pp. 131 - 138. ISSN: 0926-6690
Shani-Levi, C.Alvito, P. Andrés, A. Assunçao, R. Barberá, R.Blanquet-Diot,S.Borlieu, C.Brodkorb,A. Cilla, A. Deglaire, A. Denis, S. Dupont, D. Heredia, A. Karakaya, S. Lucia Giosafatto , CV. Mariniello, L. Martins, C. Ménard, O. Nehir El, S. Vegarud, GE. Ulleberg, E. Lesmes, U.(2017)Extending in vitro digestion models to specific human poulations: Perspectives,practical tols and bio-relevant information.Trends in Food Science & Technology, 60, pp. 52 - 63. ISSN: 0924-2244
De Ancos, B. Cilla, A. Barberá, R Sánchez-Moreno, C. Cano, M. P.(2017)Influence of orange cultivar and mandarin postharvest storage on polyphenols, ascorbic acid and antioxidant activity during gastrointestinal digestion.Food Chemistry, 225, pp. 114 - 124. ISSN: 0308-8146
Antonio Cilla; Amparo Alegría; Alessandro Attanzio; Guadalupe Garcia-Llatas; Luisa Tesoriere; Maria A. Livrea(2017)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalChemistry and Physics of Lipids, 207, pp. 192 - 205. ISSN: 0009-3084
López-García, G. Cilla, A. Barberá, R. Alegría, A.(2017)Antiproliferative effect of plant sterols at colonic concentrations on Caco-2 cells.Journal Of Functional Foods, 39, pp. 84 - 90. ISSN: 1756-4646
Attanzio, A.; Tesoriere , L.; Poojary ,M. M.; Cilla, A.(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal of Food Quality, 2018( ID 8136190). ISSN: 0146-9428
Cilla, A; López-García G; Barberá, R.(2018)In vitro bioavailability of iron and calcium in cereals and derivatives: A review.Food Reviews International, 34, pp. 1 - 33. ISSN: 8755-9129
Cilla, A; Rodrigo, MJ; Zacarías, L; De Ancos, B; Sánchez-Moreno, C; Barberá, R; Alegría, A.(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Research International, 103, pp. 335 - 344. ISSN: 0963-9969
Alvarez-Sala, A; López-García , G; Attanzio, A; Tesoriere, L; Cilla, A; Barberá, R; Alegría , A.(2018)Effects of plant sterols or β -cryptoxanthin at physiological serum concentrations on suicidal erythrocyte death.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 66, pp. 1157 - 1166. ISSN: 0021-8561
Alvarez-Sala, A; Ávila-Gálvez MA; Cilla, A; Barberá, R; Garcia-Llatas G; Espín JC; González-Sarrias A.(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Functional Foods, 49, pp. 52 - 60. ISSN: 1756-4646
Andrea Alvarez-Sala; Virginia Blanco-Morales; Antonio Cilla; Guadalupe Garcia-Llatas; Luis Manuel Sánchez-Siles; Reyes Barberá; María Jesús Lagarda(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Food Composition And Analysis, 68, pp. 111 - 117. ISSN: 0889-1575
Cilla, A. Bosch, L. Barberá, R. Alegría, A.(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Food Composition And Analysis, 68, pp. 3 - 15. ISSN: 0889-1575
V Blanco-Morales; G López-García; A Cilla; G Garcia-Llatas; R Barberá; MJ Lagarda; LM Sánchez-Siles; Amparo Alegría(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 9, pp. 2080 - 2089. ISSN: 2042-6496
Andrea Alvarez-Sala; Virginia Blanco-Morales;Antonio Cilla; Ramona Ángeles Silvestre; Elena Hernández-Álvarez; Fernando Granado-Lorencio; Reyes Barberá; Guadalupe Garcia-Llatas(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 9, pp. 5209 - 5219. ISSN: 2042-6496
Caetano-Silva ME; Cilla A; Bertoldo-Pacheco MT; Netto FM and Alegría A.(2018)Evaluation of in vitro iron bioavailavility in free firm and as whey peptide-iron complexes.Journal Of Food Composition And Analysis, 68, pp. 95 - 100. ISSN: 0889-1575
de la Fuente B; López-García G; Mañez V; Alegría A; Barberá R; Cilla A(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFoods, 8, p. 250. ISSN: 2304-8158
Gabriel López-García; Antonio cilla; Reyes Barberá; Amparo Alegría and Maria.C. Recio(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFoods. ISSN: 2304-8158
Gómez LJ; Gómez NA; Zapata JE; López-García G; Cilla A; Alegría A.(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Research International, 120, pp. 52 - 61. ISSN: 0963-9969
Andrea Alvarez-Sala, Alessandro Attanzio, Luisa Tesoriere, Guadalupe Garcia-Llatas, Reyes Barberá, Antonio Cilla(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalInternational Journal of Food Sciences and Nutrition, 70, pp. 323 - 334. ISSN: 0963-7486
Roselló Soto, Elena; Martí Quijal, Francisco Juan; Cilla Tatay, Antonio; Munekata, Paulo E. S.; Lorenzo, Jose M.; Remize, Fabienne; Barba Orellana, Francisco José(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalMolecules, 24(4), p. 797. ISSN: 1420-3049
Alessandro Attanzio; Anna Frazzitta; Sonya Vasto; Luisa Tesoriere; Anna Maria Pintaudi; Maria Antonia Livrea; Antonio Cilla; and Mario Allegra.(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalToxicology, 411, pp. 43 - 48. ISSN: 0300-483X
Alessandro Attanzio; Anna Frazzitta; Antonio Cilla; Luisa Tesoriere; Maria A. Livrea; Mario Allegra.(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalCellular Physiology and Biochemistry, 53, pp. 933 - 947. ISSN: 1015-8987
López-García G; Cilla A; Barberá R; Genovés S; Martorell P; Alegría A(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Functional Foods, 65, p. 103747. ISSN: 1756-4646
López-García G; Cilla A; Barberá R; Alegría A.(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal of Agricultural and Food Chemistry, 68, pp. 1862 - 1870. ISSN: 0021-8561
de la Fuente B; López-García G; Máñez V; Alegría A; Barberá R; Cilla A(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalAntioxidants, 9, p. 368. ISSN: 2076-3921
Gómez LJ; Gómez NA; Zapata JE; López-García G; Cilla A; Alegría A(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFoods, 9, p. 0883. ISSN: 2304-8158
Gómez-Grimaldos LJ; Gómez-Sampedro NA; Zapata-Montoya JE; López-García G; Cilla A; Alegría-Torán A(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 11, pp. 10907 - 10912. ISSN: 2042-6496
Cilla A, Rodrigo MJ; De Ancos B; Sánchez-Moreno C; Cano MP; Zacarias L; Barberá R; Alegría A(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 11, pp. 8951 - 8962. ISSN: 2042-6496
Hanène Jilani; Antonio Cilla; Reyes Barberá; Moktar Hamdi(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Research International, 136, p. 109317. ISSN: 0963-9969
Guadalupe Garcia-Llatas; Amparo Alegría; Reyes Barberá; Antonio Cilla(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalMicrochemical Journal. ISSN: 0026-265X
Antonio Cilla; Gabriel López-García; Víctor Collado-Díaz; María Amparo Blanch-Ruiz; Guadalupe Garcia-Llatas; Reyes Barberá; Maria Angeles Martinez-Cuesta; José T. Real; Ángeles Álvarez; Sergio Martínez-Hervás(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalInternational Journal of Clinical Practice. ISSN: 1368-5031
Caetano-Silva ME; Netto FM; Bertoldo-Pacheco MT; Alegría A; Cilla A(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalCritical Reviews in Food Science and Nutrition. ISSN: 1040-8398
Mussa Makran; Reyes Barberá; Antonio Cilla(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Functional Foods, 87, p. 104751. ISSN: 1756-4646
Mussa Makran; Gabriel López-García; Guadalupe Garcia-Llatas; Reyes Barberá; Amparo Alegría; Antonio Cilla(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalProceedings, 70, p. 56. ISSN: 2504-3900
Antonio Cilla; Gabriel López-García; Víctor Collado-Díaz; María Amparo Blanch-Ruiz; Guadalupe Garcia-Llatas; Reyes Barberá; Maria Angeles Martinez-Cuesta; José T. Real; Ángeles Álvarez; Sergio Martínez-Hervás(2021)Higher levels of eryptosis and erythrocyte adhesion to vascular endothelium in hypercholesterolemic subjects regardless statin therapy: a pilot study.Free Radical Biology and Medicine, 165, pp. 46 - 47. ISSN: 0891-5849
Amparo Gamero; Laura Latorre; Guadalupe Garcia-Llatas; Antonio Cilla(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalRevista Española de Nutrición Humana y Dietética, 25 (Supl.1), pp. 51 - 52. ISSN: 2173-1292
Amparo Gamero; Mar Durá; Antonio Cilla; Guadalupe Garcia-Llatas(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalRevista Española de Nutrición Humana y Dietética, 25 (Supl.1), pp. 102 - 102. ISSN: 2173-1292
Mussa Makran; Nerea Faubel; Gabriel López-García; Antonio Cilla; Reyes Barberá; Amparo Alegría; Guadalupe Garcia-Llatas(2022)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Chemistry, 382, p. 132305. ISSN: 0308-8146
Diego Miedes; Mussa Makran; Reyes Barberá; Antonio Cilla; Amparo Alegría; Guadalupe Garcia-Llatas(2022)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 13, pp. 4478 - 4485. ISSN: 2042-6496
Ignazio Restivo; Alessandro Attanzio; Luisa Tesoriere; Mario Allegra; Guadalupe Garcia-Llatas; Antonio Cilla(2022)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalInternational Journal Of Molecular Sciences, 23(3019). ISSN: 1661-6596
Makran M; Miedes D; Cilla A; Barberá R; Garcia-Llatas G; Alegría A(2022)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalTrends in Food Science & Technology, 129, pp. 283 - 295. ISSN: 0924-2244
Faubel N; Makran M; Cilla A; Alegría A; Barberá R; Garcia-Llatas G(2022)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal of Agricultural and Food Chemistry, 70, pp. 13223 - 13232. ISSN: 0021-8561
Cilla, A., López‐García, G., Barberá, R., Frazzitta, A., Restivo, I., Tesoriere, L., & Attanzio, A.(2022)Antiproliferative effects of bioaccessible fractions of honeys from Sicilian black honeybee (Apis mellifera ssp. sicula) on human colorectal carcinoma cells.International Journal of Food Science and Technology. ISSN: 0950-5423
Nerea Faubel; Antonio Cilla; Amparo Alegría; Reyes Barberá; Guadalupe Garcia-Llatas(2023)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Reviews International, 39, pp. 7126 - 7147. ISSN: 8755-9129
Mussa Makran; Antonio Cilla; Claudia Monika Haros; Guadalupe Garcia-Llatas(2023)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFoods, 12, p. 93. ISSN: 2304-8158
Diego Miedes; Mussa Makran; Antonio Cilla; Reyes Barberá; Guadalupe Garcia-Llatas; Amparo Alegría(2023)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 14, pp. 6012 - 6022. ISSN: 2042-6496
Mussa Makran; Guadalupe Garcia-Llatas; Amparo Alegría; Antonio Cilla(2023)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood & Function, 14, pp. 10829 - 10840. ISSN: 2042-6496
Vitali, M.; Gandía, M.; Garcia-Llatas, G.; Tamayo-Ramos, J.A.; Cilla, A.; Gamero, A.(2023)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalBeverages (Basel), 9, p. 47. ISSN: 2306-5710
Miedes D; Cilla A; Alegría A(2024)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFoods, 13, p. 112. ISSN: 2304-8158
Ignazio Restivo; Alessandro Attanzio; Luisa Tesoriere; Mario Allegra; Guadalupe Garcia-Llatas; Antonio Cilla(2023)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalInternational Journal Of Molecular Sciences, 24, p. 1264. ISSN: 1661-6596
Publicacions en revistes
- ContraerExpandirGANDIA GOMEZ, MONICAPDI-Ajudant Doctor/ACoordinador/a Curs
GANDÍA, M; HARRIES, E; MARCOS, J.F.(2014)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFungal Genetics and Biology, 67, pp. 58 - 70. ISSN: 1087-1845
HARRIES, E; GANDÍA, M; CARMONA, L; MARCOS, J.F.(2015)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalMolecular Plant Pathology, 16(7), pp. 748 - 761. ISSN: 1464-6722
LÓPEZ-GARCÍA, B; HARRIES, E; CARMONA, L; CAMPOS-SORIANO, L; LÓPEZ, J.J; MANZANARES, P; GANDÍA, M; COCA, M; MARCOS, J.F.(2015)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalApplied Microbiology and Biotechnology, 99, pp. 8011 - 8021. ISSN: 0175-7598
GARRIGUES, S; GANDÍA, M; MARCOS, J.F.(2016)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalApplied Microbiology and Biotechnology, 100, pp. 2243 - 2256. ISSN: 0175-7598
GANDÍA, M; XU, S; FONT, C; MARCOS, J.F.(2016)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFungal Biology, 120, pp. 317 - 323. ISSN: 1878-6146
GARRIGUES, S; GANDÍA, M; BORICS, A; MARX, F; MANZANARES, P; MARCOS, J.F.(2017)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFrontiers In Microbiology, 8, p. 592. ISSN: 1664-302X
Ribera,J.; Gandía,M.; Marcos,J.F.; Bas,M.C.; Fink,S.; Schwarze, F.W.M.R.(2017)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalPlos One, 12(8). ISSN: 1932-6203
GARRIGUES, S; GANDÍA, M; POPA, C; BORICS, A; MARX, F; COCA, M; MARCOS, J.F; MANZANARES, P.(2017)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalScientific Reports, 7, p. 14663. ISSN: 2045-2322
HERNANZ-KOERS, M; GANDÍA, M; GARRIGUES, S; MANZANARES, P; YENUSH, L; ORZAEZ, D; MARCOS, J.F.(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFungal Genetics and Biology, 116, pp. 51 - 61. ISSN: 1087-1845
GARRIGUES, S; GANDÍA, M; CASTILLO, L; COCA, M; MARX, F; MARCOS, J.F; MANZANARES, P.(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFrontiers In Microbiology, 9, p. 2370. ISSN: 1664-302X
HEREDERO, M; GARRIGUES, S; GANDÍA, M; MARCOS, J.F; MANZANARES, P.(2018)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalMicroorganisms, 6, p. 106. ISSN: 2076-2607
GANDÍA, M; GARRIGUES, S; HERNANZ-KOERS, M; MANZANARES, P; MARCOS, J.F.(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFungal Genetics and Biology, 124, pp. 17 - 28. ISSN: 1087-1845
GANDÍA, M; GARRIGUES, S; BOLÓS, B; MANZANARES, P; MARCOS, J.F.(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFrontiers In Microbiology, 10, p. 2400. ISSN: 1664-302X
MANZANARES, P; GANDÍA, M; GARRIGUES, S; MARCOS, J.F(2019)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalNutrients, 11, p. 2545. ISSN: 2072-6643
VÁZQUEZ-VILAR, M; GANDÍA, M; GARCÍA-CARPINTERO, V; MARQUÉS, E; SARRIÓN-PERDIGONES, A; YENUSH, L; POLAINA, J; MANZANARES, P; MARCOS, J.F; ORZAEZ, D.(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalCurrent Protocols in Molecular Biology, 130, p. e116. ISSN: 1934-3639
BUGEDA, A; GARRIGUES, S; GANDÍA, M; MANZANARES, P; MARCOS, J.F; COCA, M.(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalMsphere, 5, p. e00595-20. ISSN: 2379-5042
GANDÍA, M; MONGE, A; GARRIGUES, S; OROZCO, H; GINERLLORCA, M; MARCOS, J.F; MANZANARES, P.(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalInternational Journal of Biological Macromolecules, 164, pp. 3922 - 3931. ISSN: 0141-8130
GARRIGUES, S; MARCOS, J.F; MANZANARES, P; GANDÍA, M.(2020)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Fungi, 6(4), p. 203. ISSN: 2309-608X
MARTÍNEZ CULEBRAS, P; GANDÍA, M; BORONAT, A; MARCOS, J.F; MANZANARES, P.(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFood Microbiology, 97, p. 103760. ISSN: 0740-0020
Gandía, M; Kakar, A; Giner-Llorca, M; Holzknecht, J; Martínez-Culebras, P; Galgóczy, L; Marx, F; Marcos, JF; Manzanares, P.(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Fungi, 7(6), p. 449. ISSN: 2309-608X
Martínez-Culebras, P.V.; Gandía, M.; Garrigues, S.; Marcos, J.F.; Manzanares, P.(2021)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalInternational Journal Of Molecular Sciences, 22, p. 13261. ISSN: 1661-6596
Gandía, M.; Moreno-Giménez, E.; Giner-Llorca, M.; Garrigues, S.; Ropero-Pérez, C.; Locascio, A.; Martínez-Culebras, P. V.; Marcos, J. F.; Manzanares, P.(2022)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalMicrobial Biotechnology, 15(2), pp. 630 - 647. ISSN: 1751-7915
Sánchez-Torres, P; Gandía, M.(2022)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalJournal Of Fungi, 8, p. 947. ISSN: 2309-608X
Ropero-Pérez, C.; Bolós, B.; Giner-Llorca, M.; Locascio, A.; Garrigues, S.; Gandía, M.; Manzanares, P.; Marcos, J.F.(2023)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalMicrobiology Spectrum, 11(3), p. e04846-22. ISSN: 2165-0497
Moreno-Giménez, E.; Gandía, M.; Sáez, Z.; Manzanares, P.; Yenush, L.; Orzáez, D.; Marcos, J.F.; Garrigues, S.(2023)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalFrontiers In Bioengineering And Biotechnology, 11, p. 1222812. ISSN: 2296-4185
Vitali, M.; Gandía, M.; Garcia-Llatas, G.; Tamayo-Ramos, J.A.; Cilla, A.; Gamero, A.(2023)Grup d'Investigació en Estudi d'Estabilitat, Biodisponibilitat i Efectes Biològics de Components dels Aliments i Avaluació NutricionalBeverages (Basel), 9, p. 47. ISSN: 2306-5710
Publicacions en revistes
Campus Burjassot/Paterna
Av. Vicent Andrés Estellés, s/n
46100 Burjassot (València)
- BARBERA SAEZ, REYES
- PDI-Catedratic/a d'Universitat
- Responsables de Gestio Academica
- Coordinador/a Titulacio de Grau