Logo de la Universitat de València Logo Oferta Científic Tecnològica Logo del portal

Descripció

S'estudien els efectes morfofisiològics de diversos estressos abiòtics en les plantes, en particular sobre el metabolisme fotosintètic i respiratori, així com l'equilibri hídric i les alteracions de la funcionalitat de les membranes cel·lulars i de la distribució dels nutrients en la planta. El treball se centra fonamentalment en estressos causats per salinitat i per metalls pesants, en aquest cas tant per excés (toxicitats) com per defecte (deficiències nutricionals), i els mecanismes de regulació de les respostes que presenten les plantes a aquestes condicions ambientals adverses.

Objectius CT

Millorar el coneixement sobre la regulació de la incorporació, distribució i efectes fisiològics de nutrients i de substàncies tòxiques en plantes.

Línies d'investigació

Metabolisme i transport en vegetals sota estrès abiòtic

Estudi dels efectes de diversos estressos abiòtics, particularment salinitat i metalls pesants, sobre el metabolisme i la distribució de nutrients en les plantes i la seua regulació. Determinació de alteracions en la homeòstasi del ferro en plantes que presenten mutacions dels transportadors de membrana d'alta afinitat per al coure.

Direcció
  • SANZ GRAU, M AMPARO
  • PDI-Titular d'Universitat
Veure fitxa
Producció cientifica per investigador UV
  • SANZ GRAU, M AMPARO
    PDI-Titular d'Universitat
    Expandir
Estructura asociada
Dades de contacte del grup
Metabolisme i Transport en Vegetals sota Estrès Abiòtic (MITEV)

Campus Burjassot/Paterna

C/ Doctor Moliner, 50

46980 Burjassot (València)

963 543 911

Geolocalització

amparo.sanz@uv.es

Persones de contacte
  • SANZ GRAU, M AMPARO
  • PDI-Titular d'Universitat
Veure fitxa