Logo de la Universitat de València Logo Grup de recerca en reconeixement per a la sostenibilitat - REDOLi Logo del portal

Celebració Summer School FFQSS

  • 16 de juny de 2021
Celebració Summer School FFQSS

La setmana del 28 de juny al 3 de juliol se celebrarà l'escola d'estiu sobre aliments fermentats: qualitat, seguretat i sostenibilitat.

Aquesta iniciativa té com a objectiu afavorir la relació entre els estudiants procedents de diferents països europeus tant a nivell acadèmic com a nivell social. Aquest programa mostrarà els grans avanços en el camp de la investigació en aliments fermentats duts a terme per la Universitat de València des de tres artèries principals: tecnologia dels aliments, toxicologia i química inorgànica.

Els estudiants rebran les influències de la cultura espanyola però el més important, les peculiaritats regionals de València, una ciutat mediterrània on els aliments fermentats constitueixen un element clau en el mercat de l'alimentació.

Aquest projecte ha rebut finançament del programa d'investigació i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en virtut de l'acord de subvenció Nº 101017248.