Logo de la Universitat de València Logo MATS Tecnologia de materials i sostenibilitat Logo del portal

En MATS oferim formació en investigació en l'àmbit de Treballs de Fi de Grau en titulacions com a Grau de Química, Grau de Biotecnologia o Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments.

A continuació pots consultar una relació dels treballs més rellevants, així com una ressenya d'aquells que han resultat agraciats amb alguna menció o publicació científica dels resultats.

 

2024

Optimización de procesos de biorrefinería. Potenciando la economía circular mediante biorrefinería integral de biomasa residual.

  • Autoria: Marcos García Payá.
  • Tutoria: Dr. Jose David Badia Valiente i Dra. Rosana Moriana Torró
  • Titulació: Grau en Biotecnologia. Universitat de València

 

2023

Valorización de bioresiduos.

  • Autoria: Paula Mercado Martínez.
  • Tutoria: Dr. Jose David Badia Valiente i Dra. Amparo Cháfer Ortega.
  • Titulació: Grau en Biotecnologia. Universitat de València.

 

2022

Desenvolupament de suports de poliacrilamida en medi supercrítica per a immobilitzar enzims. Validació de l'activitat enzimàtica.

  • Autoria: Irene Cerdà Escrivà.
  • Tutoria: Dra. Amparo Cháfer Ortega i Dr. Ramón Muñoz Espí (ICMUV).
  • Titulació: Grau en Química. Universitat de València.

Valorización química de bioplásticos mediante disolventes avanzados

  • Autoria: Laia Martín Pérez.
  • Tutoria: Dr. Jose David Badia Valiente i Dra. Amparo Cháfer Ortega.
  • Titulació: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Universitat de València.
  • Publicació derivada: Gil-Castell, O.; Jiménez-Robles, R.; Gálvez-Subiela, A.; Marco-Velasco, G.; Cumplido, M.P.; Martín-Pérez, L.; Cháfer, A.; Badia, J.D. Factorial Analysis and Thermal Kinetics of Chemical Recycling of Poly(ethylene terephthalate) Aided by Neoteric Imidazolium-Based Ionic Liquids. Polymers 2024, 16, 2451. (https://doi.org/10.3390/polym16172451).

 

2021

Valorización química de los envases de polilactida reciclada. Aplicación de disolventes verdes basados en líquidos iónicos.

  • Autoria: Isabel Jorqués Navalón.
  • Tutoria: Dr. Jose David Badia Valiente i Dra. Amparo Cháfer Ortega.
  • Titulació: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Universitat de València.