En MATS oferim formació en investigació en l'àmbit de Treballs de Fi de Grau en titulacions com a Grau de Química, Grau de Biotecnologia o Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments.
A continuació pots consultar una relació dels treballs més rellevants, així com una ressenya d'aquells que han resultat agraciats amb alguna menció o publicació científica dels resultats.
2024
Optimización de procesos de biorrefinería. Potenciando la economía circular mediante biorrefinería integral de biomasa residual.
- Autoria: Marcos García Payá.
- Tutoria: Dr. Jose David Badia Valiente i Dra. Rosana Moriana Torró
- Titulació: Grau en Biotecnologia. Universitat de València
2023
Valorización de bioresiduos.
- Autoria: Paula Mercado Martínez.
- Tutoria: Dr. Jose David Badia Valiente i Dra. Amparo Cháfer Ortega.
- Titulació: Grau en Biotecnologia. Universitat de València.
2022
Desenvolupament de suports de poliacrilamida en medi supercrítica per a immobilitzar enzims. Validació de l'activitat enzimàtica.
- Autoria: Irene Cerdà Escrivà.
- Tutoria: Dra. Amparo Cháfer Ortega i Dr. Ramón Muñoz Espí (ICMUV).
- Titulació: Grau en Química. Universitat de València.
Valorización química de bioplásticos mediante disolventes avanzados
- Autoria: Laia Martín Pérez.
- Tutoria: Dr. Jose David Badia Valiente i Dra. Amparo Cháfer Ortega.
- Titulació: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Universitat de València.
- Publicació derivada: Gil-Castell, O.; Jiménez-Robles, R.; Gálvez-Subiela, A.; Marco-Velasco, G.; Cumplido, M.P.; Martín-Pérez, L.; Cháfer, A.; Badia, J.D. Factorial Analysis and Thermal Kinetics of Chemical Recycling of Poly(ethylene terephthalate) Aided by Neoteric Imidazolium-Based Ionic Liquids. Polymers 2024, 16, 2451. (https://doi.org/10.3390/polym16172451).
2021
Valorización química de los envases de polilactida reciclada. Aplicación de disolventes verdes basados en líquidos iónicos.
- Autoria: Isabel Jorqués Navalón.
- Tutoria: Dr. Jose David Badia Valiente i Dra. Amparo Cháfer Ortega.
- Titulació: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Universitat de València.