MENÚ
.
.
.

El gust de l'alimentació saludable i sostenible

alt=

Dins del marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, cada dia és més evident l'estreta relació entre la salut de les persones i la del planeta. En aquesta conferència, Dolors Corella presentarà la relació entre l'alimentació i la salut en general, així com de manera específica amb l'obesitat, les malalties cardiovasculars, altres malalties cròniques i també la seva rellevància en malalties infeccioses.

Així mateix, comentarà les recomanacions d'alimentació saludable que, al seu torn, ha de ser sostenible. De manera específica, es centrarà en la importància de la relació entre la percepció del sabor dels aliments i la salut i aprofundirà en el coneixement de la influència que la producció sostenible té en el gust de les fruites i en la seva composició més saludable.

Any/Edició 2020  / 37
Data i hora d'inici 20/07/2020 18:00
Data i hora cloenda 20/07/2020 19:00
Durada 1 hora
Preu Gratuïta
Lloc

Web UEGandia

Tipus activitat Confèrencies
Modalitat Online oberta
Idioma Castellà
Adreçat a Estudiants, públic en general
Coordina/Presenta

Carme Melo, directora del Centre Internacional de Gandia de la UV

Objetius

 

Programa

Aquesta conferència s'inclou en el primer bloc de la programació de la 37UEG dedicat a les persones. En aquest bloc es posarà el focus en els objectius de l'1 al 5:

  1. Erradicació de la pobresa: Posar fi a la pobresa en totes les seves formes a tot arreu.
  2. Lluita contra la fam: Posar fi a la fam i la inanició, aconseguir la seguretat alimentària, millorar la nutrició i promoure una agricultura sostenible.
  3. Bona salut: Garantir vides saludables i promoure el benestar per a totes les edats.
  4.  Educació de qualitat: Garantir una educació inclusiva per a tots i promoure oportunitats d'aprenentatge duradores que siguin de qualitat i equitatives.
  5. Igualtat de gènere: Aconseguir la igualtat de gènere a través de l'enfortiment de dones adultes i joves.
Participants

Conferència a càrrec de Dolors Corella, catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València i Investigadora del CIBER OBN. Pionera en la investigació sobre la genòmica nutricional.

Informació adicional