UVemprénUniversitat de València Logo del portal

  • UVemprén Rural

II Edició del Programa d'Emprenedoria Rural, Activa i Sostenible (UVemprén RURAL)

Per a seleccionar les millors iniciatives emprenedores i idees de negoci aplicables a l'àmbit rural i alineades amb els objectius i metes de desenvolupament sostenible (ODS 2030), per a participar en un programa intensiu de formació en emprenedoria rural i realitzar pràctiques en empreses, ajuntaments i mancomunitats de la província de València en municipis en risc de despoblació.

CONVOCATÒRIA 

SOL·LICITUDS

  • url Termini de presentació: des del dia següent a la publicació en el DOGV i fins al 10/05/2021

IMPORTANT: abans d'iniciar el procediment de sol·licitud has de tindre clara una idea de negoci, es a dir una idea que en el futur i amb els recursos adequats podria posar-se en marxa i rendibilitzar-se. Fixa't en l'annex III de les bases perquè aquests són els apartats que hauràs d'emplenar en el formulari de sol·licitud. Fixa't també en els criteris de valoració que seran tinguts en compte per a avaluar la teua idea i que apareixen a la base 4.2.

PROCEDIMENT, has de seguir els següents 3 passos:

  1. Buscar l'entitat (ajuntament o empresa) on vols fer les pràctiques. La relació d'entitats la pots trobar ací. Si no trobes una destinació que s'adapte al teu perfil acadèmic pots buscar-la i proposar-la en la teua sol·licitud. 
  2. pdf Emplenar la sol·licitud d'inscripció en el Programa UVemprén-RURAL imprimir-la i signarla.
  3.  Tramitar la sol·licitud per ENTREU amb una instància general dirigida a la UNITAT D' EMPRENEDORIA a través del tràmit “II Programa Emprenedoria Rural, Activa i Sostenible (UVemprén RURAL)” i adjuntar la sol·licitud d'inscripció de l'apartat 2:

TRAMITACIÓ
AJUDES ECONÒMIQUES

El programa ofereix ajudes de 1.000,00 € al mes per a realitzar una pràctica d'emprenedoria amb una duració mínima d'un mes i màxima de tres. A la quantitat indicada li seran aplicades les corresponents retencions que marca la legislació vigent. A més, també finança un certificat en tècniques d'emprenedoria innovadora en entorns rurals.           

REQUISITS
  • Estar matriculat en alguna titulació oficial de grau, màster o doctorat de la Universitat de València i complir amb els requisits específics de la seua titulació per a realitzar pràctiques
  • No tenir relació contractual laboral o de prestació de serveis amb l'empresa o entitat en la qual es vaja a realitzar la pràctica
  • No estar empadronades en el municipi on es realitzaran les pràctiques
CERCADOR D'EMPRESES
TERMINI DE PRESENTACIÓ
  • 10 de maig de 2021