UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Sara Martínez Gregorio

TITULACIÓ, Graduada en Psicologia. Màster en Professorat d'Educació Secundària Obligatòria. Especialitat en Orientació Educativa | 3 de de desembre de 2020

  

Alumni Explorer 2019

Sóc psicòloga, graduada per la Universitat de València en el curs 2017-2018. Durant el grau vaig gaudir d'una Beca de Programa Internacional per a estudiar 6 mesos en la Pontificia Universidad Católica de Argentina (UCA), en Buenos Aires. En acabar, en el curs 2018-2019, em vaig especialitzar en l'àmbit de l'Orientació Educativa amb el Màster de Professor de Secundària en aquesta especialitat.

Actualment, estic realitzant el Doctorat en Promoció de l'Autonomia i Atenció Sociosanitària a la Dependència com a Personal Investigador en Formació en el Departament de Metodologia de les Ciències del Comportament de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València (FPU18/03710). La temàtica central de la meua investigació és l'emprenedoria en Educació Secundària.

Vaig participar per primera vegada en el programa Motivem durant el meu primer any de carrera (curs 2014-2015), obtenint el 3r premi. Des d'aleshores he continuat presentant-me amb diverses idees i grups de treball al llarg de tots els anys següents, i ara mateix estic esperant que s'òbriga la pròxima convocatòria.

El passat any 2018-2019 vaig participar en el programa Explorer. Com a mentora, vaig formar part del programa internacional Technovation Girls amb l'app HOSLY, aconseguint l'or en la fase regional el passat curs 2018-2019. Ambdues experiències m'han format en el desenvolupament d'idees emprenedores, formant-me en diferents competències transversals que puc aplicar en el meu treball diari en la universitat.

Formació:

  • Graduada en Psicologia
  • Màster en Professorat d'Educació Secundària Obligatòria. Especialitat en Orientació Educativa