UVemprénUniversitat de València Logo del portal

PRESENTACIÓ

GENNERA és un programa formatiu de caràcter intensiu dissenyat per la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) en col·laboració amb importants empreses del nostre teixit productiu que, gràcies al patrocini de Santander Universitats i de la Generalitat Valenciana, posarà a l'abast de l'estudiantat la possibilitat de:

(1) Aprendre metodologies innovadores: De la mà de professionals i acadèmics durant un període de treball molt intens.
(2) Aplicar l'après en casos reals: Aprendre fent, l'estudiantat aplicarà els coneixements rebuts per a resoldre reptes d'innovació reals.
(3) Mostrar el seu talent a les empreses: En col·laborar estretament amb empreses resolent els reptes que plantegen, l'estudiantat tindrà l'oportunitat de mostrar el seu talent a aquestes.

CONVOCATÒRIA 2021

PREMIS I AJUDES

La Universitat de València aportarà, per al finançament d'aquest programa, fins a un màxim de 2.700,00 €.

Tot l’estudiantat que complete satisfactòriament el programa rebrà un certificat acreditatiu de la formació rebuda i optarà a un premi de 300 € per a les persones integrants dels equips guanyadors de cadascun dels reptes. Així mateix, a tot l'estudiantat que complete el programa se li podrà reconèixer en el seu expedient acadèmic, prèvia sol·licitud en el seu centre, fins a 2 crèdits ECTS per activitats de participació universitària, tal com figura en l'ACGUV 216/2021.

REQUISITS

Es pot presentar a aquesta convocatòria l’estudiantat de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València matriculat en el curs 2021/2022.

L’estudiantat pot sol·licitar la seua participació individualment.

SOL·LICITUDS

Termini de presentació: 17/10/2021

INSCRIPCIÓ

PROCEDIMENT. Has de seguir tots els passos:

pdf 1 Omplir el FORMULARI DE SOL·LICITUD (pdf)

pdf 2 Sol·licitar la participació per ENTREU amb una instància general dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén) mitjançant el tràmit “GENNERA

instancia general - gennera

i adjuntar:

  • - Formulari de sol·licitud

EMPRESES I REPTES

  • 🏭 Ford España és una companyia l'objectiu de la qual és convertir-se en l'empresa líder de productes i solucions d'automoció. Forma part d'una família amb diversitat global, amb un llegat orgullós, compromesa apassionadament a proporcionar productes i serveis de primera qualitat. Els seus valors són fer el correcte per a la seua gent, el seu entorn i la seua societat, però sobretot per als seus clients.

🌐 Web

Revisa el repte: Ford España ens planteja aquest: "Col·labora amb Ford en la generació de noves solucions per a promoure hàbits saludables entre el seu personal i les seues famílies". Proposa com promocionar la salut física i mental dels empleats i empleades tant dins com fora de la factoria, mitjançant hàbits saludables d'exercici físic i nutrició. Si vols aconseguir una de las places per a participar planteja una bona idea o solució per a resoldre aquest repte en el formulari de sol·licitud.

 

  • 🏭 LafargeHolcim és la companyia líder del sector dels materials de construcció i solucions per a obrers, constructors, arquitectes i enginyers de tot el món. La companyia es distingeix per comptar amb el primer Centre de Recerca i desenvolupament de Nous Formigons i Morters on es desenvolupen productes específics que satisfan les necessitats concretes dels clients i amb el primer laboratori amb una àrea exclusiva de combustibles alternatius.

🌐 Web

Revisa el repte: "Com establir una estratègia efectiva per a incorporar i retenir talent femení en la indústria cementera?". Es tracta de millorar la capacitat de contractar i retenir el talent femení, perquè un dels objectius de la companyia en els pròxims anys és pujar els índexs de dones en l'organització. Si vols aconseguir una de las places per a participar planteja una bona idea o solució per a resoldre aquest repte en el formulari de sol·licitud.

CRONOGRAMA