UVemprénUniversitat de València Logo del portal

PRESENTACIÓ

GENNERA és un programa formatiu de caràcter intensiu dissenyat per la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) en col·laboració amb importants empreses del nostre teixit productiu que, gràcies al patrocini de Santander Universitats i de la Generalitat Valenciana, posarà a l'abast de l'estudiantat la possibilitat de:

(1) Aprendre metodologies innovadores: De la mà de professionals i acadèmics durant un període de treball molt intens.
(2) Aplicar l'après en casos reals: Aprendre fent, l'estudiantat aplicarà els coneixements rebuts per a resoldre reptes d'innovació reals.
(3) Mostrar el seu talent a les empreses: En col·laborar estretament amb empreses resolent els reptes que plantegen, l'estudiantat tindrà l'oportunitat de mostrar el seu talent a aquestes.

CONVOCATÒRIA 2022

pdfBases de la convocatòria

urlData publicació DOGV: 07/07/2022

pdfResolució de sol·licituds admitides. Publicada en el Tauler UV: 19/10/22

pdfResolució de candidatures premiades. Publicada en el Tauler UV: 16/11/22

PREMIS I AJUDES

La Universitat de València aportarà, per al finançament d'aquest programa, fins a un màxim de 1.800,00 €.

Tot l’estudiantat que complete satisfactòriament el programa rebrà un certificat acreditatiu de la formació rebuda i optarà a un premi de 300 € per a les persones integrants dels equips guanyadors de cadascun dels reptes. Així mateix, a tot l'estudiantat que complete el programa se li podrà reconèixer en el seu expedient acadèmic, prèvia sol·licitud en el seu centre, fins a 2 crèdits ECTS per activitats de participació universitària, tal com figura en l'ACGUV 169/2022.

REQUISITS

Es pot presentar a aquesta convocatòria l’estudiantat de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València matriculat en el curs 2022/2023.

L’estudiantat pot sol·licitar la seua participació individualment.

SOL·LICITUDS

Termini de presentació: 16/10/2022

INSCRIPCIÓ

PROCEDIMENT. Has de seguir tots els passos:

pdf 1 Omplir el FORMULARI DE SOL·LICITUD (pdf)

pdf 2 Sol·licitar la participació per ENTREU amb una instància general dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén) mitjançant el tràmit “GENNERA

instancia general - gennera

i adjuntar:

  • - Formulari de sol·licitud

EMPRESES I REPTES

  • 🏭 Ford España és una companyia l'objectiu de la qual és convertir-se en l'empresa líder de productes i solucions d'automoció. Forma part d'una família amb diversitat global, amb un llegat orgullós, compromesa apassionadament a proporcionar productes i serveis de primera qualitat. Els seus valors són fer el correcte per a la seua gent, el seu entorn i la seua societat, però sobretot per als seus clients.

🌐 Web

Ford España ens planteja aquest repte: Desmuntant mites sobre l'electrificació. Ajuda a Ford a divulgar els avantatges de la mobilitat elèctrica. Ford Motor Company ha sol·licitat a la Unió Europea que a partir de 2035 tots els cotxes i vehicles comercials que es venen siguen exclusivament zero emissions. Quins són totes els dubtes que et produeix un vehicle elèctric? Quines pors et produeix el futur de l'electrificació? Trobem junts les barreres mentals que poden tenir les persones usuáries i desmuntem falsos mites per a mirar al futur. Ajuda'ns a transmetre el nostre missatge i aporta les teues idees perquè només hi haja una possibilitat: tenir un vehicle elèctric i salvar el planeta.

 

  • 🏭 Grefusa és una empresa familiar, espanyola, especialista a elaborar fruita seca i snacks de cereals, aliments per a gaudir. El seu objectiu: divertir i sorprendre constantment amb propostes que estan bones, pel seu sabor, i que són bones, perquè estan elaborades amb els millors ingredients i processos de fabricació.

🌐 Web

Grefusa ens planteja aquest repte: Col·labora amb Grefusa per a llançar un nou Programa d'Atracció de Talent Universitari: Què busca un centennial per a enamorar-se d'una empresa? Estem encantats d'escoltar les teues idees perquè Grefusa renove el seu programa de GrefutTalento. Volem saber com podem acostar-nos a la Generació Z per a oferir un nou programa de pràctiques que enamore als acabats de titular o estudiants d'últim any. Ens encanta imaginar un nou programa innovador, que aporte valor curricular però sobretot personal i que, per descomptat, siga molt divertit! Cerquem les vostres idees per a renovar des de l'inici tot el nostre programa: innovar en la nostra manera d'acostar-nos al talent més jove, revolucionar el nostre procés de selecció i aportar un valor afegit que enamore durant les pràctiques (on boarding, beneficis, etc.). Volem escoltar-vos i aprendre de les vostres idees!

CRONOGRAMA