UVemprénUniversitat de València Logo del portal

PRESENTACIÓ

GENNERA és un programa formatiu de caràcter intensiu dissenyat per la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) en col·laboració amb importants empreses del nostre teixit productiu que, gràcies al patrocini de Santander Universitats i de la Generalitat Valenciana, posarà a l'abast de l'estudiantat la possibilitat de:

(1) Aprendre metodologies innovadores: De la mà de professionals i acadèmics durant un mes de treball molt intens.
(2) Aplicar l'après en casos reals: Aprendre fent, l'estudiantat aplicarà els coneixements rebuts per a resoldre reptes d'innovació reals.
(3) Mostrar el seu talent a les empreses: En col·laborar estretament amb empreses resolent els reptes que plantegen, l'estudiantat tindrà l'oportunitat de mostrar el seu talent a aquestes.

CONVOCATÒRIA 2020

pdfBases de la convocatòria

urlData publicació DOGV: 10/09/2020

pdfCorrecció d'errades

pdfAmpliació de termini

Resolució estudiantat admés

Resolució definitiva de persones beneficiàries

PREMIS I AJUDES

La Universitat de València aportarà, per al finançament d'aquest programa, fins a un màxim de 5.000,00 €.

Tot l’estudiantat que complete satisfactòriament el programa rebrà un certificat acreditatiu de la formació rebuda i optarà a un primer premi que consistirà en una beca perquè les persones integrants dels equips guanyadors puguen cursar l’edició 2021 del certificat de tècniques d’emprenedoria innovadora del Campus d’Emprenedoria UVemprén - Santander Universitats.

REQUISITS

Es pot presentar a aquesta convocatòria l’estudiantat de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València matriculat en el curs 2020/2021.

L’estudiantat pot sol·licitar la seua participació individualment.

SOL·LICITUDS

Termini de presentació: 15/11/2020

INSCRIPCIÓ

PROCEDIMENT. Has de seguir tots els passos:

pdf 1 Omplir el FORMULARI DE SOL·LICITUD (pdf)

pdf 2 Sol·licitar la beca per ENTREU amb una instància general dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén) mitjançant el tràmit “GENNERA

instancia general - gennera

i adjuntar:

  • - Formulari de sol·licitud

 

EMPRESES I REPTES

  • 🏭 Importaco és una companyia d'alimentació internacional que gestiona una amplia gama de productes procedents dels seus dos negocis d'alimentació: fruits secs i aigua mineral.

🌐 Web

Revisa el repte: Importaco ens planteja aquest: "Col·labora en la medició dels factors d'èxit en la seua relació amb els seus clients". Proposa com identificar i avaluar els factors que consideres crítics per a una relació exitosa. Si vols aconseguir una de las places per a participar planteja una bona idea o solució per a resoldre aquest repte en el formulari de sol·licitud.

 

  • 🏭 Power Electronics és una companyia especialitzada en el desenvolupament d'equips basats en electrònica de potència avançada que ofereix un servei d'atenció a client únic en el mercat.

🌐 Web

Revisa el repte: Power Electronics planteja aquest: "Com ha de ser la formació corporativa en l'era post-COVID?". Al llarg del programa coneixereu el model de formació corporativa de l'empresa i com s'adapta als diferents col·lectius d'interés (interns i Servei d'Assistència Tècnica). Si vols aconseguir una de las places per a participar planteja una bona idea o solució per a resoldre aquest repte en el formulari de sol·licitud.