La Universitat de València aposta per la promoció de l'alimentació saludable i sostenible i la dieta mediterrània.
Fins a finals d'octubre ha celebrat els mercats agroecològic i sostenible i de proximitat als campus de Blasco Ibáñez i Burjassot. A més, oferix la Cistella Responsable al Campus de Tarongers. Mercats UV CISTELLA RESPONSABLE
A més, ha introduït importants canvis en els plecs de les licitacions de les cafeteries que oferixen servicis de restauració als campus i les màquines vending. Estos canvis suposen l'obligatorietat d'oferir productes frescos i de temporada, productes ecològics, reducció dels ultraprocessats, 100% de café de comerç just, que el 100% dels cítrics siguen d'origen de proximitat.
Plecs
Plecs
Plataforma de Contractació del Sector Públic
D'altra banda, amb la publicació de guies d'alimentació saludable:
Accés als plecs de les cafeteries
Concesión de Servicios |
Explotación de los servicios de cafetería de diversos centros de la Universitat de València, en el marco de sostenibilidad para el fomento de una alimentación saludable y con criterios de responsabilidad social. |
Evaluación |
0,00 |
Present. Solicitud:20/01/2025 Present. Oferta:10/02/2025 |
|
Concesión de Servicios |
Explotación de los servicios de cafetería del Campus de Burjassot y de la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València, en el marco de sostenibilidad para el fomento de una alimentación saludable y con criterios de responsabilidad social |
Resuelta |
0,00 |
Publicación PLACSP: Adjudicación:22/07/2024 Formalización:17/09/2024 |
|
Concesión de Servicios |
Instalación y explotación del servicio de máquinas expendedoras de productos de alimentación y bebidas en diversas instalaciones de la Universitat de València, en el marco de sostenibilidad para el fomento de una alimentación saludable y con criterios de responsabilidad social. |
Resuelta |
0,00 |
Publicación PLACSP: Adjudicación:12/04/2024 Formalización:17/04/2024 |
|
Concesión de Servicios |
Explotación del servicio de cafetería en diversos centros de la Universitat de València, en el marco de sostenibilidad para el fomento de una alimentación saludable y con criterios de responsabilidad social |
Resuelta |
0,00 |
Publicación PLACSP: Adjudicación:06/03/2024 Formalización:12/04/2024 |