Helathy and Sustainable Eating
The University of Valencia is committed to promoting healthy and sustainable eating and the Mediterranean diet. Until the end of October, it has celebrated agroecological, sustainable, and local markets on the Blasco Ibáñez and Burjassot campuses. It also offers the Responsible Basket on the Tarongers Campus. Mercats UV CISTELLA RESPONSABLE
In addition, it has introduced important changes in the tender specifications for cafeterias offering dining services on the campuses and vending machines. These changes include the requirement to offer fresh and seasonal products, organic products, reduced ultra-processed products, 100% fair trade coffee, and 100% locally sourced citrus fruits. Specifications docAccCmpnt Public Sector Contracting Platform
Plataforma de Contratación del Sector Público
Furthermore, with the publication of healthy eating guides:
Access to the cafeteria tender documents
Concesión de Servicios |
Explotación de los servicios de cafetería de diversos centros de la Universitat de València, en el marco de sostenibilidad para el fomento de una alimentación saludable y con criterios de responsabilidad social. |
Evaluación |
0,00 |
Present. Solicitud:20/01/2025 Present. Oferta:10/02/2025 |
|
Concesión de Servicios |
Explotación de los servicios de cafetería del Campus de Burjassot y de la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València, en el marco de sostenibilidad para el fomento de una alimentación saludable y con criterios de responsabilidad social |
Resuelta |
0,00 |
Publicación PLACSP: Adjudicación:22/07/2024 Formalización:17/09/2024 |
|
Concesión de Servicios |
Instalación y explotación del servicio de máquinas expendedoras de productos de alimentación y bebidas en diversas instalaciones de la Universitat de València, en el marco de sostenibilidad para el fomento de una alimentación saludable y con criterios de responsabilidad social. |
Resuelta |
0,00 |
Publicación PLACSP: Adjudicación:12/04/2024 Formalización:17/04/2024 |
|
Concesión de Servicios |
Explotación del servicio de cafetería en diversos centros de la Universitat de València, en el marco de sostenibilidad para el fomento de una alimentación saludable y con criterios de responsabilidad social |
Resuelta |
0,00 |
Publicación PLACSP: Adjudicación:06/03/2024 Formalización:12/04/2024 |