UV Gandia Logo del portal

Dona't d'alta al nostre WhatsApp

  • Quin servei oferim?

UVgandia ofereix a les usuàries i els usuaris un servei unidireccional de distribució d'informació d’interès del Centre.  Es tracta d'un servei d'informació gratuïta per on podreu rebre
 informacions d'interés, agenda, avisos i incidències urgents del Centre Internacional de Gandia.

  • Puc fer una consulta?

No es tracta d'un servei de xat. Les usuaàries i els usuaris no poden fer consultes ni mantindre converses amb la resta de membres del grup mitjançant aquesta aplicació.

  • Què he de fer per a donar-me d'alta?

1. Enviar ALTA + NOM al número 638 984 663

2. Guardar a la vostra agenda el número de telèfon. IMPORTANT: si no guardeu el número no podreu rebre informació. En un període màxim de 72 hores, els usuaris i usuàries començaran a rebre informació del servei/s triat/s.

 Una vegada d´alta, la FGUV tindrà accés a les dades del perfil del/la usuari/a, foto, estat, etc, i les seues actualitzacions.

  • I per a sol·licitar la Baixa?

 Enviant un WhatsApp amb la paraula BAIXA + UVgandia, deixaràs de rebre les comunicacions a través d´esta aplicació.

 En un termini de 10 dies el UVgandia confirmarà la baixa dels serveis.

  • La meua privacitat està protegida?

Com a usuari/a de WhatsApp haurà de saber que les seues dades seran utilitzades i emmagatzemades per WhatsApp Inc. Pot consultar les condicions d'ús i de privacitat de WhatsApp.

Quant al tractament de les teues dades per part de la FGUV pot rebre més informació en les nostres polítiques de privacitat.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy