UV Gandia Logo del portal

  • Quin servei oferim?

UVgandia ofereix a les usuàries i els usuaris un servei unidireccional de distribució d'informació d’interès del Centre.  Es tracta d'un servei d'informació gratuïta per on podreu rebre
 informacions d'interés, agenda, avisos i incidències urgents del Centre Internacional de Gandia.

  • Puc fer una consulta?

No es tracta d'un servei de xat. Les usuaàries i els usuaris no poden fer consultes ni mantindre converses amb la resta de membres del grup mitjançant aquesta aplicació.

  • Què he de fer per a donar-me d'alta?

1. Enviar ALTA + NOM al número 638 984 663

2. Guardar a la vostra agenda el número de telèfon. IMPORTANT: si no guardeu el número no podreu rebre informació. En un període màxim de 72 hores, els usuaris i usuàries començaran a rebre informació del servei/s triat/s.

 Una vegada d´alta, la FGUV tindrà accés a les dades del perfil del/la usuari/a, foto, estat, etc, i les seues actualitzacions.

  • I per a sol·licitar la Baixa?

 Enviant un WhatsApp amb la paraula BAIXA + UVgandia, deixaràs de rebre les comunicacions a través d´esta aplicació.

 En un termini de 10 dies el UVgandia confirmarà la baixa dels serveis.

  • La meua privacitat està protegida?

Com a usuari/a de WhatsApp haurà de saber que les seues dades seran utilitzades i emmagatzemades per WhatsApp Inc. Pot consultar les condicions d'ús i de privacitat de WhatsApp.

Quant al tractament de les teues dades per part de la FGUV pot rebre més informació en les nostres polítiques de privacitat.