Employement Forum UVUniversitat de ValènciaUV General FoundationUVjob Logo del portal

El Fòrum virtual d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Universitat de València se celebra dimecres, 3 de febrer de 2021. És un esdeveniment organitzat per UVocupació, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, en col·laboració amb la Facultat, el qual tracta d'impulsar l'ocupabilitat dels futurs egressats d'aquest centre. Et recomanem que consultes els següents apartats per tal d'obtindre el màxim partit a aquesta cita amb el món laboral.

Particiapant enterprises
 • AEROWER
  Aerower International Management és una empresa del sector del fitness i el benestar que fabrica, comercialitza, dona suport i distribueix una gamma de productes innovadors coneguts com jumpers o rebound shoes (calçat de rebot), així com accessoris, roba i programes de formació per a la pràctica de l'activitat d'exercici de rebot.
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
  Calle Alfaz del Pi 14, 3 La Nucía, 03530, Alicante, ESPAÑA.
 • ALFA TRAINERS
  ALFA TRAINERS és una empresa nascuda de la passió per l'esport i la salut, amb la vocació de prestar serveis d'Entrenament Personal en diferents entorns: Gimnasos, domicilis, aire lliure i en línia.
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
  Calle Platero Suárez 11 C.P. 46009 Valencia
 • ASOCIACIÓ ENTRENAMENT AMB MAJORS
  El projecte “Entrenament amb majors” naix arran de les pràctiques realitzades a l'Hospital Universitari d'Alacant (Unitat de Curta Estada). Des de llavors ens centrem en un sector poblacional en el qual els anys impliquen unes certes dificultats que poden minvar la qualitat de vida, però també poden millorar-se mitjançant programes d'activitat física. Sobretot mitjançant programes funcionals, enfocats al binomi cos-ment. El treball de l'Hospital s'ha extrapolat a una població més activa i fora...
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
  C/ Gascó Oliag, 3 46010, Valencia
 • ASSOCIACIO DE GESTORS ESPORTIUS PROFESSIONALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA
  L'Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana (GEPACV), és fundada l'any 1997, i naix com a resposta a la necessitat d'un grup de gestors esportius de la comarca de L'Horta Sud, a constituir un fòrum de trobada i discussió sobre la gestió de l'esport i els seus professionals.
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
  Calle Batalla De Almansa, 6 bajo. 46930 Quart de Poblet
 • FEDERACIÓ DE HOCKEY
  La Federació de Hockey de la Comunitat Valenciana (FHCV) té com a missió promocionar, difondre i desenvolupar l'hoquei per mitjà d'una gestió eficient, amb l'objectiu d'integrar a tota la família de l'hoquei de la Comunitat Valenciana. La FHCV gestiona com a seu el Poliesportiu Verge del Carme-Beteró (PVC-B) els objectius de la qual van encaminats a donar un ampli i variat servei als usuaris del barri de Beteró i voltants mantenint un alt estàndard de qualitat.
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
  C/ Campillo de Altobuey, 46022 VALENCIA
 • FEDERACIÓ DE RUGBY DE LA COMUNITAT VALENCIANA
  La Federació és una associació privada, creada en 1931, sense ànim de lucre, amb personalitat jurídica pròpia i capacitat d'obrar, la fi prioritària de la qual és la promoció, tutela, organització i control de les seues modalitats i especialitats esportives de l'esport del Rugbi, dins de l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
  Calle del Dr. Zamenhof, 11, 46008 Valencia
 • FUNDACIÓ TRINIDAD ALFONSO
  La Fundació Trinidad Alfonso pren el nom de la mare de Juan Roig, el seu President i mecenes. Aquesta Fundació, és un vehicle per a fer arribar al màxim nombre de persones els seus valors. MISSIÓ: Impulsar accions socials que satisfacen al màxim nombre de beneficiaris, utilitzant l'esport com a exemple i com a manera d'irradiar el model i els valors de la Cultura de l'Esforç. VISIÓ: Irradiar la Cultura de l'Esforç en la Comunitat Valenciana a través de l'esforç en l'esport. OBJECTIUS:...
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
 • INSERTA EMPLEO (Fundació ONCE)
  Inserta Empleo naix en 2009 amb el ferm compromís d'incloure a les persones amb discapacitat en l'entorn laboral. La formació i ocupació de qualitat amb expectatives a llarg termini, i el suport a l'autonomia personal són les màximes d'aquesta nova entitat sense ànim de lucre que prossegueix amb la filosofia de la Fundació ONCE basada en el suport a un col·lectiu en risc d'exclusió social al qual ha aconseguit obrir les portes d'un futur prometedor.
 • Sector: Third sector (Associations, Foundations, NGOs)
  Tipus: Public Entity
  Pasaje Ventura Feliu, 15. Entresuelo ; 46007-Valencia
 • LLEVANT UD
  El Llevant Unió Esportiva és un club de futbol espanyol amb seu a València que milita actualment en la Lliga Santander. En 1909 es funden el Llevant Futbol Club i el Gimnàstic Futbol Club, coincidint amb la fundació de la Federació Valenciana de Futbol. Tots dos es van fusionar en 1939 amb el nom d'Unió Esportiva Llevant-Gimnàstic, passant a denominar-se Llevant Unió Esportiva en 1941.
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
  C\ San Vicente de Paul 44 46019 Valencia
 • NAGISMARTPOOL
  Què és Nagi? La importància de nadar segur. La tecnologia i els dispositius de monitoratge de Nagi permeten al personal de seguretat i entrenament usar dades en temps real per a connectar-se amb els seus nadadors, millorar el sistema de seguretat de les seues instal·lacions i monitorar els indicadors de rendiment que ajuden a motivar i millorar l'experiència global de natació per a tots els usuaris.
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
 • OPTIMA SPORT
  OptimaSport Preparació Física és una empresa formada per Llicenciats en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, amb l'objectiu de donar cabuda a les diferents demandes que puga tindre l'esportista des d'un nivell popular fins a l'alt rendiment. Intentem deixar arrere falsos mites que la societat porta arrossegant des de fa molts anys i deixar passe als més nous avanços científics i noves tecnologies que permeten incrementar el rendiment de l'esportista.
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
  Complejo Esmeralda I, Urbanización Mas Camarena, Betera 46117
 • PAIDESPORT CENTER
  En Paidesport Center Bonaire t'oferim la possibilitat de poder desenvolupar-te dins del nostre departament comercial, seràs capaç de dominar tots els processos relacionats amb la captació i fidelització de clients, factors clau per a la gestió diària en centres esportius
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
  Centro Comercial y de Ocio "Bonaire", A3 - Km. 345, Edificio Mundo. 46960 Aldaia (Valencia)
 • PRIMER TOQUE CLUB DE FUTBOL
  PRIMER TOQUE CLUB DE FUTBOL naix en la temporada 2011/12 com a projecte de club de futbol base en la ciutat de Castelló. Però la seua marxa arranca l'any 2005 com a empresa de serveis futbolístics amb l'objectiu de potenciar la pràctica del futbol base oferint uns serveis de qualitat a través d'una gestió integral esportiva dividida en dues àrees: una àrea tècnica i una àrea d'organització d'esdeveniments.I, en aquests moments hem consolidat un projecte sòlid i estable a la ciutat de Castelló...
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
  Carrer Karl Raimund Popper, 11, bajo 1- 12003 Castelló de la Plana.
 • PROGES DEPORTE EDUCACIÓN CULTURA S.L.
  Som una empresa que es va constituir en 1995 per a donar cobertura especialitzada en la gestió esportiva a entitats públiques i altres empreses del sector, per mitjà de la prestació de serveis de direcció tècnica, gerència, consultoria i assessorament.
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
 • Travelingua
  Travelingua was born 15 years ago and since then it has helped thousands of young people to fulfill their dream of traveling and working abroad by living an unforgettable experience.
 • Sector: Education
  Tipus: Private ownership
  Av. Federico Soto 16, 5 left 03001 Alicante - Spain
 • UNOFIT
  Unofit Esport, oci i gestió va nàixer l'any 2010 com a consultora esportiva. Una societat que sorgeix per la passió d'oferir serveis al conjunt d'agents de la indústria després de la dilatada experiència en la direcció i gestió de centres esportius i treballs realitzats en entitats locals. Motivada per oferir noves pràctiques coherents i centrades a les necessitats reals del sector.
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
  Avenida España, 7 46138. Rafelbuñol Valencia
 • VALENCIA CF
  El València Club de Futbol és una societat anònima esportiva amb seu a la ciutat de València, Espanya. El club de futbol va ser fundat el 18 de març de 1919. El seu primer equip juga en la Primera Divisió -*LaLiga Santander-, la màxima competició de futbol a Espanya, i disputa les seues trobades com a local en l'estadi de Mestalla, que disposa d'una capacitat per a 55.000 persones. El club ocupa en l'actualitat el lloc 39é entre els clubs de futbol més valuosos del món, valorat en 244 milions...
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
  Plaza del Valencia C.F., 2 46010 Valencia
 • VILA-REAL CF
  El Vila-real CF és un club de La LLiga espanyola, fundat en 1923, reconegut entre els millors equips Europeus a nivell de tradició i experiència en el desenvolupament de joves talents. La institució ha tingut un gran èxit amb els seus equips de futbol base tant a nivell nacional com internacional, nodrint a tots els seus equips en cada categoria de jugadors produïts localment. El model de pedrera del Vila-real és hui considerat entre els millors d'Espanya i Europa, donat l'alt nivell...
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Private ownership
  Ciudad Deportiva (Oficinas): Camino Miralcamp s/n 12540 Vila-real (Castellón)
 • ADEIT. University–Business Foundation of the University of Valencia
  The University–Business Foundation of the University of Valencia is an organization, with own legal personality, promoted by the Consell Social of the University of Valencia in 1989, whose objective is, on the one hand, that companies take advantage of the capacities of the University and, and on the other hand, to serve as a channel to transmit to the University the needs of companies and the productive sectors . The main axis are: - Training, specialization and recycling of university...
 • Sector: Education
  Tipus: Public Entity
 • Centre d'idiomes UV
  El Centre d'Idiomes de la UV aims to provide a service for the teaching of languages to all groups belonging to the University, also to all those people who, although outside the institution, want to learn a language using a specialized, professional and quality formula.
 • Sector: Education
  Tipus: Public Entity
 • COLEF (Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport de la CV)
  És el Col·legi Professional dels Llicenciats en Educació Física i en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport de la Comunitat Valenciana. Com qualsevol Col·legi professional, constitueix una Corporació de dret públic que es regeix per la llei de Col·legis Professionals i pels seus propis Estatuts i que ostenta la representació exclusiva de les professions dels seus titulats
 • Sector: Recreational and sports activities
  Tipus: Public Entity
  Sede: Paseo el Rajolar, 5 acc. 46100 BURJASOT (Valencia)
 • Europe Direct
  Europe Direct Comunitat Valenciana is an information centre on the European Union that the Generalitat places at the service of citizens. It is a means of creating a public service of basic general information on all aspects related to European matters, facilitating the public seeking information and providing access to documents and publications. It contributes to creating a structure that offers citizens a direct, flexible and effective communication link with the European reality,...
 • Sector: Public Administration
  Tipus: Public Entity
  Palau de Castellfort C/ Cavallers, 9 - 46001 València
 • LABORA
  LABORA offers free public services that make it easier for people to access, maintain and improve employment under equal conditions; as well as satisfying employers their employment needs in the Valencian Community.
 • Sector: Public Administration
  Tipus: Public Entity
  Navarro Reverter Avenue, 2, 46004, Valencia
 • UVentrepreneurships
  UVentrepreneurships is a strategy designed to train in innovation and validate ideas and projects of social importance, to contribute to professional development and the improvement of the employability of its students, through specific training programs, entrepreneurship services, spaces and resources for innovation and a attractive and socially responsible brand.
 • Sector: Education
  Tipus: Public Entity
  Campus de Blasco Ibáñez: Calle Amadeo de Saboya, 4 bajo 46010 Valencia; Campus de Tarongers: Edificio de Institutos de Investigación. Planta baja. Despacho B.1. calle Serpis, 29 46022 Valencia
Visitor guide

Procediments per a participar: Empreses

Si és vosté una empresa o entitat i vol participar en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València, pot contactar amb l'àrea d'ocupació i emprenedoria perquè l'informem de les condicions d'inscripció.

Les dades de contacte són:

 • Correu electrònic: uvforo@uv.es
 • Telèfons:   961625901//11 

 

Procediments per a participar: Estudiants 

Participar en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València et proporcionarà la possibilitat de prendre contacte amb entitats interessades en perfils com el teu.

Si ets estudiant o titulat/titulada universitari/a, és necessari que t'inscrigues prèviament a la jornada per a obtindre un certificat d'assistència posterior.

En el Fòrum hi haurà xarrades, tallers, taules rodones i un espai amb estands d'empreses.

Per a participar, has de seguir aquestes instruccions:

 1. Accedeix o registra't en el web http://www.uv.es/bolsadetrabajo
 2. Entra en l'apartat "Accedir a Fòrums/Jornades d'Ocupació i Emprenedoria Online" dins de la teua fitxa i tria el Fòrum del teu interés
 3. Accepta les "Condicions Generals" i prem l'opció "Continuar"
 4. En inscriure't en l'esdeveniment, rebràs en la teua adreça de correu electrònic un enllaç i un codi d'identificació per a accedir-hi el dia del fòrum
 5. Després del fòrum, rebràs un correu per a que emplenes un breu qüestionari d'avaluació de l'esdeveniment
 6. A partir de la data indicada en aquest correu, podràs accedir a un certificat dins de la teua fitxa d'UVocupació (http://www.uv.es/bolsadetrabajo) que podràs lliurar al responsable del teu centre per a obtindre la teua qualificació
   

Per a obtindre el certificat del fòrum, s'han d'acomplir tres condicions (totes necessàries):

1) participar en les activitats proposades a la secció Programa

2) entrar al xat d'almenys 7 empreses/entitats situades a la zona Empreses participants 

3) emplear el qüestionari d'avaluació del fòrum que rebràs per correu electrònic després de l'esdeveniment

 

Itinerari de visita 

El fòrum d'ocupació està dividit en 7 grans apartats que us aconsellem exploreu per a no perdre-us res.

Guia del visitant

► Zona Programa

En aquest bloc es pot consultar la programació del Fòrum i les diferents videoconferències i ponències que es realitzaran. 

Recorda que per accedir a les diferents videoconferències i ponències, cal entrar a l'enllaç que vas rebre en la teua adreça de correu electrònic en el moment de la inscripció i en l'apartat "Nombre" assenyalar el codi d'identificació que reberes.

UVocupacio al Fòrum

Al llarg de la jornada del fòrum, des d'UVocupació posem a la teua disposició un servei d´orientació professional i laboral on podràs rebre informació sobre dubtes generals del fòrum i aspectes rellevants per a la teua inserció xateant directament amb nosaltres. 

Oportunitats d'ocupació

Empreses participants

En aquesta zona es troba l'expositor d'empreses i institucions on els i les participants, podran consultar la informació que cada empresa i entitat ha facilitat. Per exemple, vídeo corporatiu, un apartat amb documents d'interès, el xat amb l'empresa, etc.

Des d'aquesta zona l'alumnat podrà accedir a la zona interactiva/xat de cada empresa. Entrant en cada empresa o entitat (apartat quart), es troben les diferents sales de xat, on es podrà interactuar directament amb l'empresa/institució, i traslladar-li qualsevol consulta, inquietud o dubte que es tinga sobre els seus perfils laborals, activitat de l'empresa, canals d'ocupació, etc.

Preguntes freqüents 

Notícies

 

Program

09:30-10:30 Inauguració i Conferència inaugural (Sala General)

Inauguració del fòrum a càrrec de representants del centre i de la UV

Presenta: Alberto Encarnación Martínez, Coordinador de Grau Fac. Activitat Física i Esport

Conferència inaugural: El futuro laboral del Licenciado en Ciencias del Deporte

Conferenciant: Diego Moya, Head of Fitness, Jeff

 

10:30-12:00 Eixides professionals en l'àmbit de l'educació física i de l'esport (Sala General)

Presenta: Pedro Pérez, Vicedegà Ordenació Acadèmica Fac. Activitat Física i Esport

Intervencions:

-Quique Sanz Ramirez (àrea de rendiment)

-José Zaragozá Sevilla (àrea de docència)

-Javi Gómez Navarrete (àrea de salut)

-Silvia Jover (àrea de gestió)

 

12:00h-13:30h  Visita als estands Visita als estands (on podràs accedir a la sala d'atenció virtual de cada empresa/entitat) i visita a les oportunitats laborals.

 

13:30-15:00 h Reconeixement a les empreses i Networking entre empreses (Sala exclusiva per a empreses)

 

Informació: De 09:30 a 15:00 UVocupació posa a la teua disposició un servei d'orientació professional i laboral on podràs rebre informació sobre dubtes generals del fòrum i aspectes rellevants per a la teua inserció clica ací 

 

 

UVjob in the Forum

VISITA EL NOSTRE STAND VIRTUAL 

 

 

 

 

 

 

 

Al llarg de la jornada del fòrum, des d'UVocupació posem a la teua disposició un servei d´orientació professional i laboral on podràs rebre informació sobre dubtes generals del fòrum i aspectes rellevants per a la teua inserció.

Xateja amb nosaltres! 

 

 

UVOCUPACIO TREBALLANT PEL TEU FUTUR 

 

 

 

 

RECURSOS PER A MILLORAR L'OCUPABILITAT

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 

 

 

 

 

Employment opportunities
Oportunitat laboral Ubicació Facultat
Tècnic/a sala fitness València CC Activitat Física i Esport
Tècnic/a activitats dirigides València CC.Activitat Física i Esport
Tècnic/a pre-esport València CC.Activitat Física i Esport
Tècnic/a i gestor/a esportiu/va València CC.Activitat Física i Esport
Entrenador/a personal Madrid CC.Activitat Física i Esport
Monitor/a (amb certificat de discapacitat) València CC.Activitat Física i ESport

 

FAQ

  Employment Forum. Companies

 • Com puc inscriure'm com a empresa al Fòrum d'Ocupació que m'interessa?

  Per a inscriure's com a empresa en el fòrum d'ocupació, en primer lloc ha d'accedir o registrar-se en www.uv.es/bolsadetrabajo.posteriorment i ja dins de la seua fitxa d'empresa, pot seleccionar el fòrum del seu interés i inscriure's. Rebrà un correu amb les dades d'accés el dia de l'esdeveniment així com una còpia del contracte subscrit.

 • Com puc entrar a veure els serveis que m'ofereix com a empresa el Fòrum d'ocupació?

  Per a accedir als serveis que li oferim com a empresa en el fòrum d'ocupació, la seua empresa ha d'estar registrada prèviament en l'esdeveniment a través de la web www.uv.es/bolsadetrabajo. En les diferents seccions de la web del fòrum, www.uv.es/forodempleo, podrà trobar tot el material corporatiu de la seua empresa i en el correu que rebrà tindrà l'url del xat amb estudiants i l'url del xat-networking amb altres empreses.

 

  Employment Forum. Students

 • On em puc informar dels fòrums d'ocupació de la UV?

  Organitzem fòrums d'ocupació al llarg de l'any en diferents facultats.Més informació a www.uv.es/forodempleo.

 • Com puc inscriure'm com a estudiant al Fòrum d'Ocupació que m'interessa?

  Per a inscriure's com a estudiant en el fòrum d'ocupació, en primer lloc ha d'accedir o registrar-se en www.uv.es/bolsadetrabajo. Posteriorment i ja dins de la seua fitxa personal, pot seleccionar el fòrum del seu interés i inscriure's. Rebrà un correu amb les dades d'accés el dia de l'esdeveniment.

 • Com puc entrar a veure els serveis que m'ofereix com a estudiant el Fòrum d'Ocupació?

  Per a accedir als serveis que t'oferim com a estudiant en el fòrum d'ocupació, has d'accedir a la web www.uv.es/forodempleo i entrar en les activitats, així com en els xats de les empreses amb el codi que vas rebre per correu electrònic en inscriure't en l'esdeveniment.

 • Com puc obtindre el certificat d'assistència al Fòrum d'Ocupació?

  Per a obtindre el certificat d'assistència al fòrum, has de complir 3 condicions: 

  1. Assistir a les activitats programades en el fòrum
  2. Visitar el nombre d'empreses indicades pel teu centre
  3. Completar el qüestionari d'avaluació del fòrum que t'enviarem per correu electrònic. Podràs descarregar-te el certificat d'assistència en la teua fitxa d'UVocupació a partir de la data indicada en el correu que reps abans de completar el qüestionari
 • Com puc participar en les xarrades programades en el Fòrum d'Ocupació?

  Per a participar en les xarrades del fòrum d'ocupació, has d'entrar el dia indicat amb el teu codi i en l'enllaç que et facilitem per correu electrònic en inscriure't en l'esdeveniment

 • Com puc participar en els xat amb empreses del Fòrum d'Ocupació?

  Per a participar en els xats amb empreses del fòrum d'ocupació, has d'entrar el dia indicat amb el teu codi en els diferents enllaços que veuràs en la web www.uv.es/forodempleo