Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Mobilitat
Ajudes a la mobilitat DRAC Estiu

El programa DRAC Estiu afavoreix la participació en cursos d'estiu organitzats per les universitats integrants de la Xarxa Vives d'Universitats, que figuren en www.vives.org/estiu. Aquestes ajudes van destinades a cobrir part de les despeses de matrícula, desplaçament i allotjament. Es poden beneficiar d'aquestes ajudes les estudiantes i els estudiants matriculats en centres propis de la Universitat de València el curs 2017-2018 que posseïsquen els requisits acadèmics indicats en aquesta convocatòria i cursen qualsevol dels estudis oficials impartits per aquesta Universitat.

El termini de presentació de les ajudes Drac Estiu finalitza el dia 1 de juny de 2018.

Les ajudes concedides estan condicionades a l'acceptació expressa dels beneficiaris i de les beneficiàries, per mitja d'un document d'acceptació que serà facilitat pel Servei d'Informació i Dinamització-SeDI, en el termini de cinc dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la resolució de concessió. Transcorregut aquest termini sense l'aportació de l'acceptació, es considerarà que es desisteix de la petició.

Aquells que tinguen l'ajuda concedida i l'hagen acceptat, hauran de justificar documentalment les despeses de desplaçament, allotjament i/o la matrícula en el curs d'estiu, així com l'assistència a l'activitat. El termini màxim per a la presentació de la justificació finalitza el 15 d'octubre de 2018.

Per a fer efectiva l’ajuda, una vegada concedida, caldrà presentar, la documentació següent:

 1. Informe econòmic en imprès normalitzat.
 2. Còpia del certificat d’assistència a l’activitat.
 3. Factures i tiquets originals de despeses de desplaçament, allotjament i matrícula
Ajudes a mobilitat DRAC Formació Avançada
El programa DRAC Formació Avançada impulsa l'intercanvi d'estudiants entre les universitats que integren la xarxa. L'obectiu del programa és atorgar ajuts per promoure la mobilitat dels estudiants de doctorat i de màster oficial universitari en relació a les activitats organitzades per la Xarxa Vives d'Universitats, així com l’assistència a cursos, seminaris o estades de recerca en altres universitats de la Xarxa.
 

Per a fer efectiva l’ajuda, una vegada concedida, caldrà presentar, la documentació següent:

 • Informe econòmic en imprès normalitzat.
 • Còpia del certificat d’assistència a l’activitat.
 • Factures i tiquets originals de despeses de desplaçament, allotjament i matrícula.
 • Certificat de titularitat del compte bancari, si s'ha canviat. 

06/03/2019

Els terminis de presentació de sol·licituds finalitzen el 15 de maig, el 15 de setembre de 2019 i el 15 de gener de 2020.

04/02/2019

 • Tercera concessió de 2018 [Tauler oficial]

  El termini màxim per a la presentació de la justificació finalitza abans del 15 de maig de 2019.

18/10/2018

 • Segona concessió de 2018 [Tauler oficial]

  El termini màxim per a la presentació de la justificació finalitza abans del 15 de gener de 2019.

12/09/2018

18/06/2018

 • Primera concessió de 2018 [Tauler oficial]

  El termini màxim per a la presentació de la justificació finalitza abans del 15 de setembre de 2018.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies