University of Valencia logo Logo Department of Business Administration Logo del portal

Lola Garzón Benítez, nombrada Cap de Secció de Servei General d’Emprenedoria de l’observatori d’insercció profesional i assessorament laboral (OPAL) de la Universitat de València

  • March 5th, 2019
Image de la noticia

La Dra. Garzón, professora del Departament de Direcció d'Empreses Juan José Renau Piqueras de la Universitat de València, ha sigut nomenada nova Cap de Secció del Servei de l’Opal. La seua tasca principal serà la de dinamitzar i coordinar les activitats d'emprenedoria protagonitzades pels estudiants de la Universitat de València.

Lola Garzón és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Còrdova i Doctora en Organització d'Empreses per la Universitat Politècnica de València. La seua tesi doctoral porta per títol “Entrepreneurship i el paper dels emprenedors en la societat: el cas de l'Institut IDEES com a pioner universitari”.
Actualment és professora en el Departament de Direcció d'Empreses "Juan José Renau Piqueras" de la Universitat de València i anteriorment ha treballat a la Universitat Politècnica de València (12 anys) i la Universitat Europea de València (2 anys). Col·labora amb altres universitats i escoles de negoci europees i participa com a formadora en diferents programes d'emprenedoria europeus.

Tant a nivell professional com acadèmic i investigador, tot el seu treball gira entorn de l'emprenedoria des de diferents enfocaments.
És membre i responsable de l'àrea d'Organització d'Empreses en AEDEM Acadèmia Europea d'Adreça i Economia de l'Empresa (https://redaedem.org).