càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

"La Càtedra de Negoci Conversacional" participa en FallasBot i rep el reconeixement de Meta

  • 14 de març de 2023
Logo #Fallasbot

València, 2023. L'aroma a pólvora inunda l'aire mentre de fons s'escolta una música que ens fa palpitar d'emoció i tot es tenyeix de vius colors... Exacte, estem parlant de les Falles! Tots els actes comencen per a recordar-nos que la nostra festa favorita està a punt de començar. Vols conèixer-los detalladament? Llavors, prepara't perquè ha tornat FallasBot!

La Càtedra de Negoci Conversacional de la Universitat de València, el líder del projecte FallasBot, es complau a anunciar el llançament del renovat assistent personal per a les Falles de València en l'edició de 2023. FallasBot ofereix als visitants i entusiastes d'aquesta vibrant festivitat una àmplia varietat d'informació sobre els nombrosos esdeveniments, com ara els Concursos de Paelles, Cercaviles, Pirotècnia, Cremà, Plantà, Mascletà i un sens fi d'actes més, accessibles directament des dels seus dispositius mòbils.

Un dels objectius fonamentals de la Càtedra de Negoci Conversacional de la Universitat de València és transferir coneixements avançats en tecnologia digital en l'àmbit de negoci conversacional, i generar talent qualificat en aquestes. L'equip multidisciplinari de voluntaris del projecte FallasBot compost per estudiants de la Universitat de València de diferents facultats i especialitats, els professionals d'enginyeria, consultoria, administració i gestió de projectes han sigut liderats pels equips de la Càtedra i el patró de la càtedra i mecenes tecnològic, WOZTELL, i han exercit un paper fonamental en l'elaboració de l'arquitectura d'aquesta solució i execució del cicle complet del projecte de FallasBot. L'innovador chatbot basat en WhatsApp Cloud API està dissenyat per a proporcionar informació sobre els nombrosos esdeveniments de totes les 400 Falles de València als visitants i entusiastes d'aquesta vibrant festivitat.

FallasBot és un projecte sociocultural que té com a objectiu acostar la cultura fallera als ciutadans i als més d'un milió de turistes que visiten València durant les Falles, una festivitat declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Gràcies al suport de les comissions falleres i al treball de voluntaris, FallasBot ofereix informació en 9 idiomes sobre els esdeveniments, visites guiades i permet deixar vots facilitant l'accés a la informació a més persones. La Càtedra s'enorgulleix especialment d'aquest projecte que combina una solució innovadora amb tecnologies avançades i tradició local, promovent així el creixement i prosperitat de la regió.

META, empresa multinacional que engloba a Facebook, Instagram i WhatsApp, ha mostrat la seua admiració per la innovació i el compromís social de FallasBot en la seua obstinació per acostar la cultura fallera a un públic cada vegada més ampli incloent a la comunitat fallera. Aquest reconeixement no sols és un orgull per a l'equip de FallasBot, sinó que també per a tota la comunitat que treballa àrduament en l'elaboració d'aquestes impressionants creacions.

La verificació per part de META ha sigut en dos passos, en primer lloc, Meta ha donat visibilitat al projecte, publicant la seua existència i resultats en la indústria del turisme en la seua pròpia web, i en segon lloc, ha atorgat el check verd, la qual cosa li dona un segell de seguretat i fiabilitat addicional. Això suposa un recolzament al paper que la tecnologia pot exercir en el foment i la difusió de la cultura. A més, FallasBot es converteix en un exemple de les noves botigues en línia incorporades en WhatsApp, utilitzant aquesta funcionalitat recentment incorporada del procés de compra per a poder emetre votacions a les falles.

WOZTELL, una startup valenciana amb equip multicultural i oficines a Espanya, Hong Kong i Mèxic, ha col·laborat amb la Càtedra de Negoci Conversacional de la Universitat de València i Visit València en l'elaboració d'aquest projecte social. El seu fundador, José Pérez, ha liderat el projecte, que té com a objectiu acostar la cultura fallera als ciutadans i a turistes que visiten València durant les Falles. El projecte ja ha generat les seues primeres seqüeles, com és l'assistent de festes de Vila-real per a Sant Pasqual Bailón, i es pot sol·licitar el seu ús per part de qualsevol administració pública.

L'equip de FallasBot, compost per voluntaris de la Càtedra de Negoci Conversacional de la Universitat de València; WOZTELL, empresa tecnològica valenciana, i Visit València, han preparat noves sorpreses i novetats per a l'edició de 2023, sent la més destacada la convocatòria del premi a “La Falla més Bot-ada” de 2023. Aquest premi té com a objectiu acostar encara més als visitants a les increïbles creacions de les falles, mitjançant un vot voluntari que permetrà reconèixer l'esforç, enginy i creativitat dels artistes fallers. Els col·laboradors d'aquest premi són Visit València, Bioparc, “La València de Sorolla” i “València ciutat de la seda”.

Per a bot-ar per les falles favorites els usuaris de FallasBot poden enviar els seus vots anomenats “VEF” com desitgen a les falles que vulguen, totes les vegades que vulguen entre el 16 i 19 de març. L'objectiu és premiar a les tres falles mes bot-adas, les quals rebran un estendard commemoratiu de Visit València i les comissions guanyadores rebran visites guiades al Bioparc, “València ciutat de la seda” i la “València de Sorolla”. No et perdes l'oportunitat de ser part d'aquest emocionant premi faller!

Des de FallasBot, se sol·licita als fallers que envien els esdeveniments de les seues falles al correu hola@fallasbot.com perquè puguen ser inclosos en FallasBot. Agraeixen a totes les Falles que van donar suport a aquest projecte des del seu inici en 2020 i cada any en col·laboració amb els nostres voluntaris i associats esperen que les Falles de 2023 tornen a ser tot un èxit. Per a més informació sobre FallasBot, es pot visitar la seua pàgina web en fallasbot.com o seguir les últimes novetats a través de les seues xarxes socials, Instagram i Facebook.

Agrega FallasBot al teu WhatsApp a través del codi QR o en el següent enllaç FallasBot, o bé pots enviar-nos un missatge a +34 644 67 47 67

Instagram: https://www.instagram.com/fallasbot/

Facebook: https://www.facebook.com/fallasbot

Correu electrònic: hola@fallasbot.com

Llocs d'interès:

Web de Woztell: https://woztell.com

Publicació en Meta: https://developers.facebook.com/success-stories/visit-valencia-foundation

Cas Vila-real: https://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion==s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=61897&tipo=8&nivel=1400&layout=p_20_contenedor1.jsp&codresi=1&language=es

HSBC Bank, partner estratègic: https://sanuker.com/hsbc-and-sanuker/

FallasBot en funcionament: https://www.youtube.com/watch?v==bvwu6t96txu&t=13s&ab_channel=woztell

@Cabrafotuda valenciana sobre FallasBot: https://photos.app.goo.gl/sclxjnvn6uexwynm7

Visita Guiada a la Falla municipal 2022 per artista faller Dulk

https://photos.app.goo.gl/k1xynkzvoysv9afo6

qr

 

Imatges: