càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

"El crowdfunding com a eina financera que facilita la creació d'empreses", per Carla Martínez

  • 14 de desembre de 2020
Conferència de Carla Martínez

Carla Martínez va donar una conferència als alumnes de la Universitat de València sobre el crowdfunding com a eina financera.

Carla Martínez, investigadora i professora d'ESIC Business & Màrqueting School, va donar una conferència que va causar un gran impacte entre els alumnes de la Universitat València, degut tant a la quantitat d'informació aportada com a la qualitat de les publicacions on s'han difós els seus treballs de recerca. La conferenciant va plasmar en una hora tota la seua activitat desenvolupada, així com la seua estada d'investigació al Regne Unit. Els alumnes van mostrar un gran interés, així com inquietuds, en aquesta forma de finançament empresarial que tant d'èxit està reportant a nivell europeu. També la Sra. Martínez va expressar el retard a arribar a Espanya el crowdfunding, però el creixement en els últims anys.

Va continuar en un altre grup d'alumnes amb la seua conferència sobre crowdfunding. Aquests nous alumnes també es van quedar interessats amb les aportacions científiques que la conferenciant els va impartir. Especialment es va tractar de condensar les experiències d'investigació viscudes per la Sra. Martínez durant la realització dels seus treballs publicats en revistes d'impacte en l'acadèmia. Especialment es va analitzar les quatre formes de crowdfunding reconegudes a nivell internacional, i les que més visibilitat tenen en l'actualitat. Finalment, es va produir una interacció de preguntes entre alumnes i conferenciant que va denotar un esperit emprenedor en alguns dels assistents.

Imatges: