càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La càtedra Alcon celebra el seu desé aniversari presentant les seues noves activitats previstes per a 2018

  • 28 de desembre de 2017
aniversari alcon

El pròxim 9 de gener tindrà lloc l’acte de celebració dels deu anys de la càtedra de Qualitat Visual Alcon-Universitat de València, en el qual es farà un repàs de les activitats més importants dutes a terme en l’última dècada i es presentaran les apostes per la formació i la investigació d’aquesta càtedra universitària.

Passat, present i futur es donaran cita el dia 9 de gener en el saló d’actes de FISABIO-Oftalmologia Mèdica (FOM) per a commemorar els deu anys de funcionament de la càtedra Alcon de la Universitat de València. Des que la universitat i Alcon Espanya signaren el conveni de col·laboració en 2007, han sigut nombroses les activitats que ha dut a terme aquesta càtedra per a l’estudi de la qualitat d’imatge de l’ull.

Amb motiu d’aquesta efemèride, la càtedra organitzarà una Jornada de Qualitat Visual en la FOM, les instal·lacions de la qual han servit com a centre d’operacions per a l’estudi, tractament i prevenció de malalties oculars, així com per al desenvolupament de l’activitat docent i investigadora en oftalmologia, amb la mirada posada en millorar la visió i la qualitat de vida de la ciutadania valenciana.

El programa de la jornada inclou una visita per les instal·lacions de la FOM i un acte de commemoració dels deu anys de la càtedra, en el qual estaran presents la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, el rector de la Universitat de València i el Director Gerent de FISABIO. Posteriorment tindrà lloc un repàs de les activitats de la càtedra en aquesta dècada i les apostes de futur per la formació i la investigació, juntament amb altres conferències i esdeveniments.

El programa complet es pot consultar en el següent enllaç.