càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Capgemini celebra una jornada en línia de formació sobre curriculum vitae i entrevistes de treball

  • 9 d’abril de 2020
Image de la noticia

El pròxim dia 22 d'abril, la Càtedra Capgemini-Universitat de València a la Innovació en el Desenvolupament de Programari celebrarà el “Capgemini Day Online”, en el qual s'oferirà formació per a revisar el curriculum vitae i enfrontar-se a entrevistes de treball virtuals.

Malgrat l'estat de quarantena derivat de les mesures d'estat d'alarma decretades pel Govern arran de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, la Càtedra Capgemini de la Universitat de València vol continuar amb la seua formació des de casa. Per a això, el pròxim dimecres 22 d'abril celebrarà el “Capgemini Day Online”, una jornada de revisió del curriculum vitae en la qual a més tindrà lloc una simulació d'entrevista de treball en línia, tot amb l'objectiu de preparar millor als usuaris a situacions reals de cerca d'ocupació i maximitzar les seues possibilitats d'èxit.

Les places per a participar en aquesta jornada són limitades i estan subjectes a reserva prèvia, que es pot formalitzar emplenant el formulari al qual s'accedeix en aquest enllaç.