càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra CAPGEMINI-Universitat de València a la Innovació en el Desenvolupament de Programari organitza el seminari Aplicacions Web - Context actual i Backend

  • 5 de març de 2018
Image de la noticia

La Càtedra Capgemini organitza el 5 de març un Workshop per al desenvolupament de la capa Backend en Aplicacions Web Conceptes bàsics, generació d'estructura backend i comunicació amb fronten JS, utilització bàsica de HQL com a llenguatge d'accés a dades a través de Hibernate.

Aquest seminari es realitza en el marc de la Càtedra Capgemini-UV i serà impartit per Pablo Mir, responsable del delivery local i nacional al Centre d’Excelencia Java-Devon de l’Oficina Capgemini Valencia.

Pablo Mir és el cap de Projecte encarregat de la gestió integral d’engagements, amb responsabilitats sobre el delivery, vetllant per la qualitat del procés mitjançant l’aplicació de metodologies àgils. Al marge de rols de gestió, ha dut a terme responsabilitats d'anàlisi funcional i gestió de sistemes de base de dades, tenint ja més de 10 anys d'experiència en el sector.

El lloc de realització del seminari serà  l’aula 2.1.5 de la ETSE-UV de 16 hores a 20 hores.

Enllaç al lloc web