càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra CAPGEMINI-Universitat de València organitza una jornada online amb el European Industrial Center de Capgemini

  • 4 de febrer de 2021
Flyer de la jornada

El European Industrial Center de Capgemini organitza la seua primera Jornada Universitària online, el dia divendres 19 de Febrer, amb l'objectiu donar a conèixer el nou centre tecnològic internacional del Grup Capgemini i mostrar les oportunitats professionals que ofereixen per a estudiants d'últim curs en estudis de grau i màster d'enginyeria i ciència de dades.

El European Industrial Center és una nova unitat amb seu a València ADCenter i Murcia AMSCenter dedicat exclusivament a projectes internacionals de desenvolupament d'aplicacions, seguint metodologies Àgils i tecnologies capdavanteres en el mercat (Java, Javascript, Angular, React, etc.).

El centre està en ple creixement i està cercant perfils de l'àrea tècnica, amb anglès i o francès que vulguen aprendre i créixer professionalment.

La jornada consistirà de les següents activitats:

- Presentació del EIC i tipus de projectes.

- Activitat -Dinàmica interactiva.

- Màster Class de la mà d'un dels referents del món tecnològic.

- Procés d'entrevistes

És necessari confirmar l'interès a assistir enviant el CV a rrhh.european.industrial.center.es@capgemini.com amb assumpte “Assistència Jornada Universitària EIC” i es rebran tots els detalls de l'esdeveniment i el link per a accedir a la jornada.