càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cirurgia Robòtica i Avançada FIHGUV - UVEG reuneix la seua Comissió Mixta

  • 2 de març de 2022
COMISSIÓ MIXTA

El dilluns 28 de febrer de 2022, ha tingut lloc la reunió de la Comissió Mixta de la Càtedra de Cirurgia Robòtica i Avançada Fundació Investigació Hospital General Universitari de València – Universitat de València.

En l'acte han estat presents, per part de la UV, la Vicerectora d'Innovació i Transferència M. Dolores Real García i el director de la Càtedra, Ricardo Guijarro Jorge.

Per part de l'Hospital General Universitari de València han assistit Raquel Gálvez Balaguer, Gerent de la Fundació d'Investigació de l'Hospital General, Enrique Zapater Latorre, Director de Docència i Investigació de l'Hospital General i Emilio López Alcina, Cap d'Urologia de l'Hospital General.

També han assistit com a convidats, en ser membres de l'equip directiu de la Càtedra, Cristóbal Zaragoza Fernández, Cap del Servei de Cirurgia General i Juan Gilabert Estellés, Cap del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital General.

L'ordre del dia de la reunió ha sigut el següent:

1. Aprovació, si escau de l'acta de la Comissió anterior.
2. Informe del Director/a de la Càtedra.
3. Proposta d'activitats 2022 i distribució del pressupost per al 2022.
4. Precs i Preguntes.

La Comissió Mixta és l'òrgan màxim de direcció de la càtedra, responsable de l'aprovació de les línies d'actuació i pressupostos, així com del seguiment de l'execució de les activitats de la càtedra.

Imatges: