càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cultura Empresarial donarà inici al XX Qui Pot Ser Empresari? amb la conferència d’inauguració del president de Baleària

  • 6 de novembre de 2018
Image de la noticia

Adolfo Utor, actual Director Acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, pronunciarà la conferència d'inauguració de la 20a edició de Qui Pot Ser Empresari?, amb el títol “Empreses 4.0 del segle XXI”, que se celebrarà el pròxim 12 de novembre en la seu de la Fundació Universitat-Empresa de València (ADEIT).

El president de Baleària, la coneguda empresa dedicada al transport marítim de passatgers i mercaderies, donarà així començament al curs gratuït organitzat per l'esmentada càtedra en el qual s'aprén sobre el món dels negocis de la mà dels empresaris més representatius de la Comunitat Valenciana. El curs, de 60 hores de durada, es desenvoluparà de novembre a maig, una sessió setmanal a la vesprada, de 17.00 h a 20.00 h.

Adolfo Utor és el president i màxim accionista de Baleària, que uneix diàriament les illes Balears i Ceuta i Melilla amb la península i té presència en cinc països. A més d'Espanya opera en el nord d'Àfrica (el Marroc i Algèria) i en el Carib (EUA i les Bahames), zones en les quals compta amb un ambiciós pla d'expansió. Utor, que ha estat vinculat sempre al sector navilier, també presideix la Comissió de Línies Regulars d'ANAVE i forma part de l'Associació Valenciana d'Empresaris i el Consell Rector de l'Associació per al Progrés de l'Adreça.

La Càtedra de Cultura Empresarial, en el marc de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT de la Universitat de València, té com a finalitat la transmissió del coneixement del fòrum universitari cap al teixit empresarial valencià i la inoculació de la cultura empresarial en el col·lectiu universitari perquè els joves s'animen a desenvolupar la seua pròpia activitat en l'economia real.

Més informació i inscripció en aquest enllaç.