càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cultura Empresarial obri el termini d'inscripció de la 20a edició del curs “Qui pot ser empresari?”

  • 16 d’octubre de 2018
Image de la noticia

La Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València ha obert el termini d'inscripció de la 20a edició de “Qui pot ser empresari?”, un curs pràctic gratuït en el qual s'aprén sobre el món dels negocis de la mà dels empresaris més representatius de la Comunitat Valenciana. El curs, de 60 hores de durada, es desenvoluparà de novembre a maig, una sessió setmanal a la vesprada, de 17.00 h a 20.00 h.

L'objectiu d'aquest esdeveniment, la primera edició del qual es va celebrar l'any 2000 i va tenir com a director acadèmic a Juan Roig, és fomentar l'esperit d'empresa i inocular la cultura empresarial entre la comunitat universitària. Per a açò, compta amb la col·laboració d'alguns dels més representatius empresaris de la Comunitat Valenciana que transmeten als assistents les seues experiències, així com determinats aspectes sobre la creació i adreça empresarial.

Ja que… quina millor manera d'aproximar als estudiants universitaris al sector privat que els mateixos empresaris, directius i professionals impartisquen les sessions, incloent-hi visites a empreses de reconegut prestigi? Els ponents de la XX edició de “Qui pot ser empresari?” seran anunciats en els pròxims dies en la pàgina web de la Càtedra de Cultura Empresarial (enllaç).

L’esmentada càtedra, en el marc de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT de la Universitat de València, té com a finalitat la transmissió del coneixement del fòrum universitari cap al teixit empresarial valencià i la inoculació de la cultura empresarial en el col·lectiu universitari perquè els joves s'animen a desenvolupar la seua pròpia activitat en l'economia real.