càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cultura Empresarial ofereix un programa de Mentoring per a emprenedors universitaris

  • 22 de novembre de 2017
programa mentors

Els titulats de la Universitat de València i antics alumnes de la Càtedra de Cultura Empresarial que tinguen un projecte d’emprenedoria o una empresa en funcionament i vulguen compartir les seues experiències o rebre consells per part d’experts empresaris poden inscriure’s en el programa gratuït Mentors per a Emprenedors Universitaris que tindrà lloc en el primer semestre de 2018. El termini d’inscripció romandrà obert fins al dia 28 de novembre.

Aquest programa de formació, que arriba a la seua sisena edició, té com a principal objectiu acompanyar als projectes emprenedors i les iniciatives empresarials que es troben en la seua fase inicial, posant en contacte d’una manera personalitzada a empresaris i emprenedors que intercanvien experiències, inquietuds, dubtes i carències. D’aquesta forma, els alumnes compten amb el privilegi d’estar acompanyats d’un empresari de primer nivell que els assessora en les primeres preses de decisions.

El programa Mentors per a Emprenedors Universitaris es desenvoluparà durant sis mesos (de gener a juny de 2018), impartint-se les sessions els dilluns de vesprada. En cadascuna d’aquestes sessions presencials i participatives estarà present un mentor juntament amb un grup de mentoritzats que planteja els seus dubtes al voltant de l’àrea o tema assignat a eixe mentor, amb l’objectiu de buscar la millor solució a cada cas concret.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el pròxim dimarts 28 de novembre. El formulari d’inscripció, que ha d’estar acompanyat d’un currículum i una informació resumida de l’empresa o projecte, es pot trobar en aquest enllaç.