càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Cultura Empresarial organitza la Clausura de la 19ª Edició de “Qui pot ser empresari?”

  • 2 de maig de 2018
Image de la noticia

La Càtedra de Cultura Empresarial organitza la Conferència de Pablo Gonzalez Ruiz de la Torre en la Clausura del curs: “Qui pot ser empresari?”

El proper 9 de maig a les 17.30 h tindrà lloc aquest esdeveniment que comptarà amb la col·laboració de Pablo González Ruiz de la Torre, CEO de Pangea, qui farà la conferencia: "El momento es ahora", a la Sala d'Actes de l'edifici de Rectorat de la Universitat de València (Av. Blasco Ibáñez,13).

Pablo González Ruiz de la Torre és nascut l'any 1994 a Sevilla. Després de viure en diferents països com Canadà o Regne Unit, estudia el Grau en Direcció i Gestió d'Empreses d'IE University - IE Business School. Amb 19 anys, funda Pangea, una organització que busca connectar, despertar i desafiar talent global per a resoldre reptes plantejats per tot tipus d'organitzacions en el nou context digital.

La seua visió és deslligar l'enorme i, encara latent, potencial de les noves generacions de hui i unir a la societat perquè junts, independentment de la nostra edat, sigue capaços de liderar la transformació digital d'esta nova era.

El curs Qui pot ser empresari? ha comptat en la seua 19a Edició amb la Direcció Acadèmica d'Adolfo Utor, President de Baleària.

Per a inscriure’s empleneu el formulari