càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra DAM organitza el seminari "Llots granulars aeròbics aplicats en aigües residuals domèstiques amb baixa C/N ràtio"

  • 18 de juny de 2018
seminario dam

El pròxim divendres 29 de juny de 2018, de 9:30 a 10:30, tindrà lloc en el Saló d'Actes de la Facultat de Farmàcia del Campus Burjassot-Paterna de la Unviersitat de València el seminari en anglés "Aerobic granular sludge applied on domestic wastewaters with low C/N ràtio" pel Dr. Tomasso Lotti de la Universitat de Florència (Itàlia). 

El Dr. Tomasso Lotti treballa en el camp de la biotecnologia ambiental i l'enginyeria de processos d'aigües residuals des de 2008. Es va graduar cum laude en Enginyeria Ambiental en la Universitat de Florència i va rebre el seu doctorat de la Universitat Tecnològica de Delft (Països Baixos). Actualment, treballa com a investigador en la Universitat de Florència (Itàlia). Porta més de 10 anys treballant en llots granulars per al tractament d'aigües residuals i el procés anammox.

Per tal de confirmar assistència cal enviar un correu electrònic a la direcció catedradam@uv.es, indicant el nom i l'empresa/Universitat abans del dijous 28 de juny.