càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Demetrio Ribes continua el seu cicle de conferències en línia sobre els nous reptes de la mobilitat

  • 19 d’octubre de 2020
Image de la noticia

El pròxim 22 d’octubre tindrà lloc la segona de les conferències que componen el cicle “Mobilitat en transformació”, que ha sigut programat per la Càtedra Demetrio Ribes de la Universitat de València i que s'estendrà fins al mes de novembre.

Un dels desafiaments més complexos, capitals i urgents als quals s'enfronta la societat és la transformació de la mobilitat, més si cap, en l'actual conjuntura de pandèmia. Així, la Càtedra Demetrio Ribes proposa un cicle multidisciplinari on aportar una mica de llum sobre heterogenis aspectes que giren entorn dels canvis -experimentats o per experimentar- cap a una mobilitat cada vegada més sostenible, eficient, amable, etc.

Aquesta activitat es va iniciar el dijous 17 de setembre amb la jornada inaugural. La segona jornada, que tindrà lloc el pròxim 22 d’octubre a partir de les 18 hores, porta per títol “Mobilitat urbana eficient”, i serà presentada pel director de la Càtedra Demetrio Ribes, el prof. D. Luis Arciniega García. S’estructura al voltant de tres conferències impartides per Federico Bonet Zapater, degà del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de la Comunitat Valenciana; Javier García Barba, director de la Càtedra Vectalia Mobilitat de la Universitat d’Alacant; i Tomás Ruiz, director de la Càtedra Transport i Societat de la Universitat Politècnica de València.

El cicle tindrà continuïtat al llarg de dues sessions més, els dies 5 i 19 de novembre, també a les 18 hores i en format en línia. Tota la informació sobre el cicle es pot consultar en la web de la Càtedra Demetrio Ribes.