càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

La Càtedra EBC organitza unes jornades sobre responsabilitat social i Economia del Bé Comú en entitats financeres

  • 7 d’octubre de 2019

El pròxim dia 24 d’octubre tindrà lloc en la Facultat d’Economia la V edició de les Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres: Banca Sostenible versus Banca Armada. L’esdeveniment està organitzat per la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València.

Les Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres, organitzades per la Càtedra d'Economia del Bé Comú, analitzen el comportament actual de les entitats bancàries i quina hauria de ser la seua responsabilitat social front a les conseqüències derivades de les males pràctiques bancàries (participacions preferents i abusos bancaris com les clàusules terra, desnonaments i cobrament de comissions). El nou paradigma econòmic del Bé Comú permet que els comportaments responsables de les entitats financeres es reforcen, superant la tendència a les desigualtats i al deteriorament social i mediambiental que suposa el model econòmic actual.

Aquesta cinquena edició, amb el títol “Banca Sostenible versus Banca Armada”, comptarà amb dues conferències i una taula redona que reflexionaran al voltant d’aquesta temàtica. La inscripció és gratuïta i ha de sol·licitar-se enviant un correu a catedraebc@uv.es. El programa complet es pot consultar en aquest enllaç.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies