càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d’Economia del Bé Comú entrega el seu premi al millor treball de fi de màster

  • 18 de juliol de 2019

Ja s'ha publicat en el DOGV la Resolució de la vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València per la qual es resol la III edició dels Premis de la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València al millor Treball de Fi de Màster relacionat amb l’Economia del Bé Comú.

La Comissió d'Avaluació ha resolt atorgar el premi al millor TFM 2019 a Ana Teresa Ejarque Català, del màster en Desenvolupament i Promoció del Turisme de la Facultat d’Economia de la UV, pel seu treball titulat “L’Economia del Bé Comú en el sector turístic: el cas de l’Hotel Voramar”.

El principal objectiu de la càtedra és el de difondre els principis i valors de l'EBC, prevalent l'interés general i el bé comú sobre els interessos particulars, i la persona i el treball sobre el capital i els diners. A través del debat, la discussió, la recerca i la formació es pretén oferir una visió crítica de l'economia, oferint alternatives sostenibles (econòmiques, socials i ecològiques) als problemes de la societat valenciana. També es potenciarà la constitució i el desenvolupament de les organitzacions de l'EBC, apostant per empreses socialment responsables i ètiques, especialment per les cooperatives i altres organitzacions de l'Economia Social i Solidària.

Més informació a l’enllaç.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies