càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d’Economia del Bé Comú organitza les VI Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres

  • 8 d’octubre de 2020
Image de la noticia

El dia 9 de novembre tindran lloc les “VI Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres: el paper de les finances davant la corona crisi”, organitzades per la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València.

La Jornada serà inaugurada a les 15.30 h per José Vicente Gironés, director general d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana; Francesc Alòs, director de Responsabilitat Social Corporativa de Caixa Popular, i Joan Ramon Sanchis, director de la Càtedra EBC de la Universitat de València.

En la primera part de la Jornada, Marta de la Cuesta, coordinadora del Máster en Sostenibilidad y RSC de la UNED, impartirà la conferència “La responsabilitat social de la banca davant la corona crisi”. La segona part constarà de la conferència “Finances sostenibles i crisis econòmiques”, impartida per Andrea González González, subdirectora general de Spainsif.

Seguidament, tindrà lloc la taula rodona “Bancs de proximitat: el seu paper davant la crisi”, formada per Francesc Alòs, director de Responsabilitat Social de Caixa Popular; Vicent Ortiz, cap de Secretaria i Obra Social de Caixa Ontinyent; i Ramón Cardona, coordinador de les persones sòcies de FIARE BANCA ÉTICA a Alacant, Castelló i València. Aquesta taula rodona serà moderada per Irene Comeig, directora del Màster de Finances Corporatives de la Universitat de València.

Per a finalitzar, a la cloenda participaran José Manuel Pastor, degà de la Facultat d'Economia de la Universitat de València; Irene Comeig, directora del Màster de Finances Corporatives de la Universitat de València; i Joan Ramon Sanchis, director de la Càtedra EBC de la Universitat de València.

Les inscripcions a la Jornada es poden formalitzar en aquest enllaç.