càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Empresa Familiar organitza la Jornada d'Actualitat CEFUV “Quant val la meua empresa?”

  • 16 de novembre de 2018
Image de la noticia

El Saló d'Actes de Bankia (C/Pintor Sorolla, 8) acull el pròxim 27 de novembre la Jornada d'Actualitat CEFUV sobre la valoració de l'Empresa Familiar, organitzada per la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València.

La jornada pretén generar reflexió sobre els casos en les quals es fa necessari valorar l'empresa i presentar els principals mètodes de valoració. A més, els assistents a la jornada podran conéixer experiències reals i valorar la conveniència de pensar en criteris de valoració quan encara no existeix una necessitat palesa per a anticipar-se als problemes i establir criteris i mecanismes perquè aquestes operacions no perjudiquen els interessos de l'empresa ni els dels diferents membres de la família propietària.

Els ponents que intervindran en aquest simposi seran Carlos Ochoa, Soci de l'Àrea de Dret Mercantil de Broseta Advocats; Nasir Alam, Director de Fusions i Adquisicions de Bankia; Manuel García-Portillo, President de Tecnidex; i Lidón Avinent, CEO de Syntech Research Spain. El responsable de la inauguració i la clausura serà el Director de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València, Alejandro Escribá Esteban.

L'objectiu d'aquesta càtedra és la recerca i la docència de les problemàtiques i les perspectives de futur de l'empresa familiar. Es pretén fomentar entre les entitats promotores l'intercanvi d'informació i coneixements en l'àmbit propi de les seues activitats, el desenvolupament d'activitats conjuntes d'estudi, recerca, formació i organització d'espais de trobada entre acadèmics, empresaris i estudiants.

Més informació en aquest enllaç.