càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Estudis del Còmic col·labora amb el Congrés Espanyol de Sociologia

  • 26 de juny de 2019
La Càtedra d'Estudis del Còmic col·labora amb el Congrés Espanyol de Sociologia

La Càtedra d'Estudis del Còmic Fundació SM-UV col·labora amb el XIII Congrés Espanyol de Sociologia, que se celebrarà a València del 3 al 6 de juliol.

La Càtedra d'Estudis del Còmic de la Fundación SM i la Universitat de València naix amb el propòsit de desenvolupar des de l'àmbit acadèmic el coneixement del còmic, a través de la realització d'activitats de difusió, información e investigació, formació d'educadors i d'intervenció en contextos socials vulnerables, amb criteris d'equitat i qualitat, amb interés prioritari en la realització d'accions i de projectes destinats al desenvolupament de les metodologies de l'educació.

Amb aquest objectiu, la càtedra d'Estudis del Còmic Fundació SM-UV ha col·laborat en l'edició del llibre "El lloc del còmic en la sociologia", de Jordi Giner, i en l'exposició del mateix títol que es podrà visitar en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.

La inauguració de l'exposició i presentació del llibre tindrà lloc l'1 de juliol, a les 18h, en el Saló d'Actes de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València

Més informació en l'enllaç.