càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV suma a l’empresa valenciana Guzmán Global com a nou patró

  • 12 de desembre de 2018
Image de la noticia

La Rectora de la Universitat de València Mª Vicenta Mestre i el CEO de Guzmán Global Fidel García-Guzmán han signat recentment un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. Mitjançant aquest acord, l'empresa valenciana dedicada a la distribució internacional de matèries primeres per a la indústria es converteix en la tercera empresa patró que recolza les activitats de la Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV al costat de l'empresa de cosmètics RNB i la de mobiliari de bany RGIB.

Aquesta nova aliança constata el compromís de Guzmán Global per contribuir al desenvolupament dels programes de promoció de l'ètica en les organitzacions que es duen a terme des de la Càtedra, tant en l'àmbit local, nacional i internacional. Així mateix, posa de manifest l'interés comú d'ambdues entitats per fomentar una visió humanista dels negocis dins i fora de les nostres fronteres, impulsant la millora de la qualitat ètica de les persones, les institucions i la societat en el seu conjunt.

La Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV, creada per iniciativa de l'Institut per a l'Ètica en la Comunicació i en les Organitzacions (IECO) de la Fundació COSO, està dirigida per Manuel Guillén Parra, professor titular d'Organització d'Empreses en la Universitat de València. L'objectiu principal de la Càtedra és promoure i difondre, en l'àmbit nacional i internacional, la recerca i les bones pràctiques en les àrees que vinculen l'ètica, la comunicació i el management.

Amb aquest suport, la Càtedra podrà dur a terme nous projectes que inclouen impulsar els treballs del Grup d'Estudis del IECO en el RCC en la Universitat de Harvard, així com el desenvolupament d'activitats de recerca, formació, culturals, i d'extensió universitària, orientades cap al coneixement i difusió del valor permanent de l'Ètica Empresarial.