càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Jean Monnet organitza les XI Jornades d'Acció exterior de la Unió Europea

  • 3 de març de 2020
Image de la noticia

Hui 3 de març començarà al campus de Tarongers una nova edició de les Jornades d'Acció exterior de la Unió Europea, en les quals es debatrà sobre diversos aspectes relacionats amb els assumptes més importants als quals s'enfronta aquesta organització supranacional. L'esdeveniment està organitzat per la Càtedra Jean Monnet European Values de la Universitat de València.

En aquesta Jornada s'abordaran assumptes d'actualitat europea com el Brexit, la política exterior i la seguretat i els drets humans, en un moment en el qual la Unió s'enfronta a reptes de gran importància política i social. Aquesta trobada es distribuirà en tres jornades, que donaran inici el dia 3 de març amb una conferència sobre “El Brexit i el procés de pau a Irlanda del Nord” i una altra sobre “La Unió Europea i les Forces Armades espanyoles en la crisi de Mali”.

El dimarts 10 de març tindrà lloc la segona jornada, amb una ponència entorn de “El Dret Internacional dels Drets Humans” i, finalment la XI edició de les Jornades es tancarà el dia 23 de març amb les conferències “La Política Exterior i de Seguretat Comuna (PESC) i els Drets Humans” i “La saga judicial del Sàhara davant la Unió Europea”

Aquest esdeveniment tindrà lloc a l'Aula N115 del Campus de Tarongers, i l'assistència és totalment gratuïta. Tota la informació i el programa complet en aquest enllaç.