càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Joventut i l'IVAJ coordinen estratègies per al 2024

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 23 de febrer de 2024
Foto de grup dels assistents a la reunió
D'esquerra a dreta, Pilar Blasco, Raul Puerta, Vicent Ripoll, Paz Viguer i Mª José Cantero

En una reunió a la seu de l'IVAJ, ambdós equips van traçar les línies mestres de l'activitat de la Càtedra de Joventut per a aquest exercici

Aquest dimarts 20 de febrer, membres la Càtedra de Joventut de la Universitat de València es van reunir amb Vicent Ripoll, Director General de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i amb Raul Puerta, Subdirector General de la institució. Aquesta reunió tenia per objectiu presentar les propostes de treball de la càtedra per a aquest 2024 i crear sinèrgies que enfortisquen l'aliança entre ambdues entitats. 

Per part de la Càtedra de Joventut hi van assistir la seua directora, Paz Viguer Seguí, Professora Titular d'Universitat. Dept. Psicologia Evolutiva i de l'Educació; Mª José Cantero López, Professora Titular d'Universitat. Dept. de Psicologia Evolutiva i de l'Educació; i Pilar Blasco Climent, Politòloga i Tècnica d'educació per a la participació.

La Càtedra de Joventut és fruit d'un conveni de col·laboració entre l'IVAJ i la Universitat de València per al desenvolupament de coneixement, investigació i innovació en temes relacionats amb les polítiques de joventut.

A través d'este projecte, es desenvolupen activitats formatives, culturals, d'investigació i d'extensió universitària, orientades cap al coneixement i la difusió permanent de la realitat de les persones joves i de les polítiques de joventut de la Comunitat Valenciana.