càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Joventut resol la primera edició de les ajudes al millor projecte d'investigació en salut mental i promoció del benestar en joves

  • 22 de novembre de 2023
Joves fent-se un selfie
Imatge de Vijay Hu en Pixabay

Publicada en el Tauler la resolució de la primera edició de les ajudes al millor projecte d'investigació de la Càtedra de Joventut.

La Universitat de València, a través de la Càtedra de Joventut, ha resolt la primera edició d'ajudes al millor projecte d'investigació orientat a la millora de la salut mental i la promoció del benestar en joves entre 12 i 30 anys, dotat amb cinc mil euros.

L'equip guanyador d'aquesta primera edició d'ajuda a la investigació ha sigut el liderat per la professora Angustias Olga Fernández García pel seu projecte “PROTESEXT. PROPOSTA D'INTERVENCIÓ PER A LA PREVENCIÓ DE PRÀCTIQUES DE SEXTING I D'EXPERIÈNCIES DE VICTIMITZACIÓ SEXUAL EN LÍNIA EN UN GRUP DE JOVES DEL SISTEMA DE PROTECCIÓ”

Aquest projecte pretén prevenir la pràctica de sexting i les experiències de victimització sexual en línia en un grup de joves que es troben en el sistema de protecció de la Comunitat Valenciana, mitjançant l'elaboració i implementació d'una proposta d'intervenció ajustada a les característiques i necessitats d'aquest col·lectiu.

Resolució publicada al Tauler