càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra PAGODA organitza el VII Congrés Internacional sobre Govern Obert i V Congrés de Bon Govern i Transparència de la Comunitat Valenciana

  • 5 de maig de 2020
Image de la noticia

El congrés, organitzat per la Càtedra de Govern Obert, Participació i Open Data (PAGODA) de la Universitat de València, es realitzarà de manera virtual i tindrà una sessió específica sobre el coronavirus i la transparència, i altres dues sobre el dret d'accés a la informació. Es realitzarà una primera part amb un seminari extraordinari “Transparència i Coronavirus COVID-19" el pròxim 13 de maig, i una segona part sobre els límits del dret d'accés el 19 i el 21 de maig.

La sessió inicial d'aquest congrés tindrà lloc el 13 de maig amb un webinar sobre transparència i accés a la informació en temps de la COVID-19, al qual es podrà accedir a través de YouTube. Aqueixa mateixa vesprada, a les 17 hores, s'obrirà oficialment l'esdeveniment amb la presència de M. Dolores Real García (Vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València), Rosa Pérez Garijo (Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana), Javier Palao Gil (Degà de la Facultat de Dret de la Universitat de València) i Joaquín Martín Cubas (Director de la Càtedra de Govern Obert, Participació i Dades obertes (PAGODA) de la Universitat de València).

A continuació tindran lloc dues conferències relacionades amb la situació generada per la crisi de la COVID-19 en relació a la transparència: “El dret a saber i la seua reivindicació en temps del coronavirus” i “COVID, transparència activa, contractació i despesa pública i dret d'accés”.

Els dies 19 i 21 de maig continuarà el congrés amb diverses taules de debat sobre el mesurament dels límits d'accés a la informació, en les quals participaran experts de diverses institucions de tot el territori nacional.

Tota la informació del congrés en aquest enllaç.