càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra PROTECPOL atorga els seus premis als millors treballs d’investigació sobre polítiques de seguretat pública

  • 4 de desembre de 2019
Image de la noticia

Ja s’ha publicat la Resolució de 2 de desembre de 2019, de la vicerectora d’Innovació i Transferència, per la qual es resol la I edició dels premis “Ajudar i protegir” de la Càtedra PROTECPOL de la Universitat de València als millors treballs acadèmics (TFG, TFM, Tesis i Investigacions de Professionals de la Policia Local) relacionats amb les polítiques de seguretat pública.

En virtut d’aquesta Resolució, es resol concedir el premi a la millor Tesi Doctoral a la Dra. Miriam Marco Francisco, pel seu treball “Característiques del veïnats i la distribució espacial dels problemes socials en la ciutat de València”.

Per la seua part, el premi al millor treball d’investigació presentat per professionals de la Policia Local és per a Jaime García García, pel seu treball “La contaminació atmosfèrica en les grans ciutats”.

Finalment, la Càtedra PROTECPOL atorga el seu premi al millor Treball de Fi de Grau o Treball de Fi de Màster relacionat amb les polítiques de seguretat pública amb utilitat policial a David García Ruiz, pel treball “L’entrada en domicili per les FCCSS. Proposta de Protocol d’actuació”.

La Resolució pot consultar-se en aquest enllaç o en el Tauler d’Anuncis de la Universitat de València.